+ Film

Búsulhatnak a Trónok harca rajongói

A sorozat készítői jelenleg a hetedik évadon dolgoznak, de közben már elmondták, mik a hosszú távú terveik a szériával.

Az HBO közölte, hogy legnézettebb televíziós sorozata, a Trónok harca a nyolcadik évaddal befejeződik. Idén mutatták be a sorozat hatodik évadát, amelynek minden epizódját átlag 25,1 millió ember nézte földi sugárzásban és digitálisan. A sorozat készítői jelenleg a hetedik évadon dolgoznak, amely a korábbiaktól eltérően csupán hét részből áll majd.

A George R. R. Martin regényeiből készült középkori fantáziaeposz 2011-ben debütált. A HBO illetékesei korábban arról beszéltek, hogy tárgyalásokat folytatnak a producerekkel arról, milyen hosszúra nyújthatják a sorozatot.

A nyolcadik sorozat epizódjainak számáról még nem döntöttek – közölte Casey Bloys, az HBO programigazgatója szombaton az amerikai televíziós kritikusok szövetségének nyári konferenciáján.

Annyit fogunk bemutatni, amennyit a producerek eljuttatnak nekünk.

– hangoztatta.  Arról beszélt, a pakliban benne van az is, hogy a nyolcadik után egy mellékszálon folytatják a történetet.

Mi erre nyitottak vagyunk, és a producerek sem ellenzik, de még nincsenek konkrét tervek.

– tette hozzá.  Elmondta, a hetedik évad csak a jövő nyáron kerül a képernyőkre, amivel lemaradnak majd 2017-es Emmy-díjakról. Az amerikai televíziós akadémia díjaira idén is a Trónok harca kapta a legtöbb, 23 jelölést.

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Népszerűek

To Top