Mi történik ma Magyarországon, ha meleg zsidóként levelet írsz az ásotthalmi önkormányzatnak?

lederer-andras

Léderer András biztonságpolitikai szakértő, a Magyar Helsinki Bizottság menekültprogramjának koordinátora levélben érdeklődött a mezőőrök működéséről. Hogy válaszként mit kapott, azt a FB-oldalán tette közzé. A helyzet rosszabb, mint gondolnánk. Idézzük:

Néhány napja beadtam egy közérdekű adatigénylést Ásotthalom Község Önkormányzat Polgármesteri Hivatalának Toroczkai mezőőreinek működésével kapcsolatban. Válasz erre egyelőre nem érkezett, de a polgármester fontosnak tartotta kitenni a fényképemet, obligát zsidózás és buzizás kíséretében. Nem rólam van szó, félre ne értsétek, tényleg lepereg.

Hanem arról, hogy mit legitimál a kormány. Tranzittal, 8-kmrel, plakáttal. Hogy mi folyik a határon és azon túl, mezőőrséggel és minden mással. Hogy az ásotthalmi polgármester által életre hívott mezőőrség a magyar állam által nem védett menedékkérőkkel szemben mire lehet képes, ha ez zajlik egy magyar állampolgárral szemben.
Viktor Frankl szerint

az embertől mindent el lehet venni, csak egyet nem: azt a végső emberi szabadságjogot, mely szerint eldöntheti, hogyan álljon hozzá az adott körülményekhez.

Alább az elmúlt 8 órában a részemre küldött üzenetekből és hozzászólásokból válogatok.

“Szarhazi hazaarulo” “birosag elott leszel kivegezve te aljas fereg”
“Dogolj meg te mocsok.” “Te, a nemzetkozo bunozo Soros altal tamogatptt gerinctelen valami!” “Te szegyenteljes antimagyar! Takarodj MAgyarorszagrol!” “Buzi zsidó.” “Csak nem Lederer Gusztavne (Schwartz Maria) volt a felmenoje ennek a himringyonak, aki Kodelka hentest feldarabolta es a Dunaba dobta?” “Első transzportos” “Takarodjon a gazdáihoz júdásland-ba!” “Szar tetves gané!” “Van elég kakas toll? Ha nincs sürgősen behozni!”
“napi sáskajárás” “Ez, a buzisagaval kerkedo mocsok jajgat,sikoltozik az allitolagos embertelenul viselkedo Magyar hatarorizeti szervek ellen! Nincs aki pofan verje,szembe kopje,elvegye a kedvet egy eletre a fene nagy liberalizmusatol?” “Az az érzésem —talán igaz is (???) —, hogy marosvásárhelyi a fiatalember. Ha így igaz, akkor ismerem anyját (+), Esztert és apját Bandit is.” “Repedjen be az ánusza!!” “Egy undorító féreg a listán” “Megdöglesz zsidó” “Idegen ,betolakodo, orszagfoglalo muszlim gyilkosokat vedelmezo szarhazi.” “Te Léderer buzizsidó! Remélem nem kerülöd el a sorsodat!” “pedofil disznó!” “ezek a kunbélák, szamuelyk, pétergáborok és főleg körmösbauerek féreg fajtái!” “Az magadfajtak megkapjak, ami jar nekik, ne aggodj, te sem vagy kivetel.” “Csak egy pelda, Ceausescu es felesege kivegzese amit meg a tv is kozvetitett.” “Mocsok zsidó ,szarkeverő féreg” “Nem lehetne mar utkozben ezeket eltuntettni.” “Elég ránézni a fejére ennek a csótánynak.” “napi sáskajárás” “a szart is kiverem belőle!” “Megtalálom a gecit” “Agyonverni az ilyent” “Az ilyen mocskok retkek,rohadekok miatt fog meg Orban es bandaja lopni csalni,rabolni,korrumpalodni meg vagy 8 evig!
Az ilyen mocsok buzi,migrans vedok miatt vagyunk keptelenek eltakaritani a FIDESZ iszonyatos rablo bandajat.
Ez, a buzisagaval kerkedo mocsok jajgat,sikoltozik az allitolagos embertelenul viselkedo Magyar hatarorizeti szervek ellen!
Nincs aki pofan verje,szembe kopje,elvegye a kedvet egy eletre a fene nagy liberalizmusatol?”

Ebben élünk 2016-ban.

Lásd még:4 hozzászólás

Írd le a véleményed!
 1. András József Fazekas

  Meleg is, zsidó is, nagyon trendy …

  Ettől függetlenül felmerül a kérdés, miért hiszik azt egyesek, hogy pofátlanul mindent megtehetnek következmények nélkül, idegen pénzen, idegen érdekeket kiszolgálva, Magyarország ellen, Magyarországon.

  Senkinek nem kötelessége szó nélkül eltűrni azt a pofátlanságot, amit ezek az állítólagos jogvédő szerveztek művelnek Magyarországon.

  • László Pusztai

   Az nem merül fel, hogy miért nem kapott választ?
   Az nem merül fel hogy miféle gyűlölködő tahó tudatlan gazembereket nevelt ki a “fideszeszmus”?
   Az nem merül fel, hogy az álláspontok ütköztetését, az értelmes vitákat nyomatja el a kormány ezekkel az emberekkel?
   Miért is kell félni Magyarországon, ész ez kinek is jó?

 2. Naki Vagyok

  Most mièrt ajvèkol? Zsidó? Igen. Saját maga hozta tudtára mindenkinek. Buzi? Igen! Büszkén hirdeti magáról. Akkor mi a qrva anyjáèrt hisztizik?


Új hozzászólás