+ Gasztro

Újabb magyar hungarikum a láthatáron?

A karcagi birkapörkölt és a bajai halászlé után ismét egy ételből válhat hungarikum.

A Hungarikum Bizottság által meghatározott nemzeti értéktárba került a tiszai halászlé, mely a magyar életérzés, identitás részét képezi

– jelentette be a földművelésügyi miniszter szombaton, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tiszaderzsen, a község önkormányzata és a Derzsi Szabadidős Egyesület által szervezett VIII. Kárásznapon.

Fazekas Sándor hozzátette, hogy a tiszai halászlé egyedülálló, védendő érték és reméli, hogy hamarosan a hungarikumok sorába is emelkedhet.

https://www.youtube.com/watch?v=VQhD8OLwiUc

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Népszerűek

To Top