+ Performansz

Mit keres öt elefánt a Balatonban?

Szokatlan élményben lesz részük azoknak, akik ma Balatonlellén tartózkodnak.

Mambo, Betty, Nanda, Kimba és Tonga – így hívják azt az öt elefántot, akik immár negyedik alkalommal sétálnak le a Balaton partjára, hogy a bámészkodó közönség előtt megfürödjenek a tó vizében, Balatonlellén.

Az esemény az idei Cirkuszok éjszakának része, mely négy vidéki társulat, a Magyar Nemzeti Cirkusz, a Richter Flórián Cirkusz, az Exit Cirkusz és az Eötvös Cirkusz összefogásában szerveződik Szombathely mellett három Balaton-parti városban.

A balatonlellei Napfény strand látogatói a Magyar Nemzeti Cirkusz öt afrikai elefántjának fürdőzését nézhetik meg a Balatonban – közölte Richter József igazgató az MTI-vel.

A Richter Flórián Cirkusz Zamárdiba várja közönségét, ahol a kibővített műsor mellett arcfestéssel, ugrálóvárakkal, állatsimogatóval és cirkuszi kellékbemutatóval készülnek a vendégeknek egészen éjfélig. A manézsban mások mellett fellép vendégként Pintér Tibor, a Rippel fivérek, Szandra, az elefánt, de egy ágyúból kilőtt ember is színesíti az este programját.

Siófokon az Exit Cirkusz vendégművészekkel és a Donnert utazó vidámparkkal várja közönségét. Fellépnek extrém tűzzsonglőrök, lesz hastáncos produkció. A gyerekek találkozhatnak kedvenc mesehőseikkel, a Minyonokkal és Spongya Bobbal is, Nikoló bohóc pedig lufihajtogatással és arcfestéssel készül.

Szombathelyen az Eötvös Cirkusz Időutazó című előadása mellett a társulat állatkertjének látogatásával, ingyenes pónilovaglással és a Tatai Tálentum artista iskola növendékeinek bemutatójával készül az estére, de ezen a helyszínen is be lehet majd lesni a kulisszák mögé és az artistaiskola vezetőjének segítségével bárki kipróbálhatja a cirkuszi kellékeket.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top