+ Zene

A színpadon esett össze a rocksztár

Vasárnap esti koncertjéről a mentők szállították el a legendás zenészt. A show-nak azonban mennie kell tovább.

Vasárnap esete, brooklyni koncertje közben a színpadon esett össze Joe Perry, az Aerosmith legendás gitárosa. A 65 éves gitáros Coney Islanden, a Ford Amphitheatherben lépett fel a Hollywood Vampires nevű formációval, aminek tagja Johnny Depp és Alice Cooper is.

hollywood vampires

Hollywood Vampires: Alice Cooper (b), Joe Perry, Johnny Depp (j)

A zenekar sajtószóvivőjének nyilatkozata szerint Perry állapota stabil, és egyelőre pihennie kell. Arról azonban, hogy pontosan mi történt a zenésszel, nem árult el több információt.

A rajongók szerint Perry már kedvetlenül lépett színpadra, majd koncert közben le kellett ülnie a dobokhoz. Nem sokkal később elindult, hogy elhagyja a színpadot, de elájult.

A műsor azonban nem állt le, egy gitárossal kevesebben folytatták. Az énekes, Alice Cooper később a koncert közben jelentette be, Perry beteg.

Az egyik backstage-nél várakozó rajongó tanúja volt annak, ahogy hordágyon, oxigénmaszkkal az arcán szállítják el Perryt a mentők.

hollywood vampires2

Perry a ’70-es években alapítótagja volt az Aerosmith-nek, és azóta is a banda szólógitárosa. Az Aerosmith 2001 óta tagja a Rock and Roll Hall of Fame-nek; Perry és a zenekar énekese, Steven Tyler pedig 2013 óta tagja a Songwriters Hall of Fame-nek, olyan dalok miatt, mint a Dream On, a Crazy, vagy a Sweet Emotion.

Az Aerosmith legutóbbi lemeze 2012-ben jelent meg, Music From an Other Dimension címmel.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top