+ Színház

Szabad-e a tested este?

Felforrósodik a hangulat a KULTKIKÖTŐ helyszínein július harmadik hétvégéjén! Cseke Péter, Gubás Gabi, Nagy Sándor, Németh Kristóf, Pikali Gerda, Szerednyey Béla és még sokan mások gondoskodnak róla, hogy zavartalan legyen kikapcsolódásunk a Balaton déli partján.

Keresés a weben

Félédes mediterrán dallamok, szerelmi sokszögek, Vitéz László és egy romantikus bérgyilkos, aki happy endre vágyik – KULTKIKÖTŐ-programajánló július 14-17.

Felforrósodik a hangulat a KULTKIKÖTŐ helyszínein július harmadik hétvégéjén! Cseke Péter, Gubás Gabi, Nagy Sándor, Németh Kristóf, Pikali Gerda, Szerednyey Béla és még sokan mások gondoskodnak róla, hogy zavartalan legyen kikapcsolódásunk a Balaton déli partján.

Július 14-én, csütörtökön este Gubás Gabi félédes mediterrán dallamokat, a nap, a szél és a víz által érlelt hangulatokat hoz Balatonföldvárra Szabad-e a tested este? című zenés estjével. Bossa – samba – cuba fűszerezve egy csipetnyi swinggel, s ki gondolná, hogy a világirodalom legszebb versei ilyen jól passzolnak a bossa novához?

Július 15-én, pénteken újra visszatér a Páratlan páros Földvárra! A Kecskeméti Katona József Színház óriási sikerrel mutatta be vígjátékát a KULTKIKÖTŐben, és most elhozzák a folytatást is! Cseke Pétert láthatják John Smith szerepében, akinek egyszer már sikerült megúsznia, hogy két élete van, két gyönyörű feleséggel. Az első rázós helyzet óta eltelt 16 évben ez egyáltalán nem okozott gondot neki, most azonban újra egy jó kis kalamajka elébe nézünk, hiszen két házasságából származó két gyereke, egy fiú és egy lány az interneten megismerkedve találkozót beszélnek meg egymással. Közeleg a végzetes lebukás pillanata, de szerencsére újra itt a régi jóbarát (Szerednyey Béla), hogy még jobban összekuszálja a szálakat! Egy perc sem telhet el nevetés nélkül a Páratlan páros 2. alatt!

Július 16-án, szombaton A hűtlenség ára című krimi-vígjáték fokozza a hangulatot: a Németh Kristóf-alakította férj huszadik házassági évfordulójukra egy gyémánt nyakéket és egy bérgyilkost ajándékoz feleségének. A bökkenő csak annyi, hogy a bérgyilkos (Nagy Sándor) beszélgetni kezd az izgatóan vonzó nővel (Pikali Gerda)… Semmi sem úgy alakul, ahogy a szereplők eltervezik – vagy ahogy gondolnánk!

KULTKIKOTO_Aranyszamar_Az_allatok_nyelven_juli_14_16 (2)

A felnőttek mellett a gyerekek is fantasztikus kalandokba keveredhetnek a hétvégén Siófokon, Földváron, Bogláron és Fenyvesen is! Az Aranyszamár Bábszínház fantáziajátékában kipróbálhatják, milyen érteni az állatok nyelvén, Écsi Gyöngyivel eljuthatnak a világ tetejére, és megtalálhatják az elveszett napot, Vitéz Lászlóval pedig igazi barátokat kereshetnek.

És a hétvégét újra egy igazi klasszikus romantikus vígjáték zárja Bogláron a KertMoziban. A belépés a vasárnap esti vetítésre ingyenes.

Bővebb információ a kultkikoto.hu oldalon, kedvezményes online jegyvásárlás a kultkikoto.jegy.hu-n.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top