+ Film

Gyerekek, itt az alkalom, hogy rajzfilmet rajzoljatok!

Ha fantáziád arra ösztönöz, hogy egyedi karaktereket, világokat alkoss, és szeretnél részt venni egy animációs rövidfilm elkészítésében, megismerve annak fázisait, küld el nekünk rajzaidat!

Találkoztál már ősemberrel? – Gyerek rajzpályázat

A te terveidet várjuk rajzfilmünkbe! Ha Budapesten vagy a környékén élsz, és már elmúltál 6, de még nem vagy 12 éves, jelentkezz a rajzaiddal!

Figuraterveket és háttérterveket várunk az alábbiak szerint:

  1. Ősember (elölnézet, oldalnézet, féloldalas nézet)
  2. Család (apa, anya, kislány)
  3. Háttérterv (barlang, ebédlő, utca)

Mindhárom kategóriában tehát 3 db. rajzot kell beküldeni .jpg formátumban.

A pályamunkákat 2016. szeptember 1-ig várjuk a palyazat@green-pictures.com e-mail címre, jelige “Találkoztam egy ősemberrel”.

Minden kategóriában hirdetünk győzteseket, akiket értékes ajándékokkal jutalmazunk meg, továbbá meghívjuk őket animációs gyermek workshopunkra, ahol részt vesznek majd a film előkészítésében és elkészítésében is.

Ha fantáziád arra ösztönöz, hogy egyedi karaktereket, világokat alkoss, és szeretnél részt venni egy animációs rövidfilm elkészítésében, megismerve annak fázisait, küld el nekünk rajzaidat!

Elbírálás az alábbiak szerint:

  1. A Green Pictures Facebook oldalán található megfelelő kategóriájú “Pályázatok” című mappába folyamatosan feltöltjük a beérkező pályázati rajzokat az alkotó nevével ellátva. Az oldalt kedvelők itt like-olhatják a nekik tetsző alkotásokat. A szerzett like-ok száma alapján pedig sorrendet állítunk fel minden kategóriában.
  2. Szakmai zsűrink pontozása alapján is felállítunk egy sorrendet.

Az eredményhirdetésen az együttes pontszámot vesszük figyelembe.

A pályamunkákat .jpg formátumban, minimum 72 dpi felbontásban várjuk a palyazat@green-pictures.com e-mail címre 2016. szeptember 1-ig. A pályázattal kapcsolatos bármilyen kérdéssel forduljon hozzánk bizalommal!

Kapcsolat: info@green-pictures.com.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top