+ művészet & politika

Mécs Imrének felhasították a kezét a rendőrök, mikor kinyomták a Ligetvédőket

Mécs Imre vérző keze. Fellökték őt is a rendőrök. Hatalmasakat taszítottak rajtunk a rendőrök. Nikót földhöz vágták. Többekkel együtt elvitték. Be vannak vadulva a rendőrök. Próbáltuk megakadályozni a munkagép bemenetelét a kordonon belülre.

Keresés a weben

Több mint harminc tüntetőt vezettek ki a Városligetben egy demonstráció helyszínéről, egy embert előállítottak – közölte a rendőrség kedden. A Városliget Zrt. az esetről azt írta, hogy tiltakozók egy csoportja megtámadta a bontási területet.

A BRFK arról kapott bejelentést kedd délelőtt, hogy tüntetés kezdődött Budapest XIV. kerületében, a Hermina úton, a jelenlévők elállják az utat és le akarják bontani a kordont.

Mécs Imre keze

A tüntetés egyik résztvevőjének helyszíni beszámolója:

Mécs Imre vérző keze. Fellökték őt is a rendőrök. Hatalmasakat taszítottak rajtunk a rendőrök. Nikót földhöz vágták. Többekkel együtt elvitték. Be vannak vadulva a rendőrök. Próbáltuk megakadályozni a munkagép bemenetelét a kordonon belülre.

A helyszínen a rendőrök megállapították, hogy mintegy hetven ember áttörte az építkezési kordont és bement az építési területre, ahol demonstrációt kezdett.

Mivel a demonstráció elvesztette “az alaptörvényben rögzített békés gyülekezési jellegét” – közölték -, a rendőrség felszólította a jelenlévőket arra, hogy fejezzék be a rendezvényt és a hagyják el a helyszínt. A demonstrálók nem tettek eleget a felszólításnak, ezért a rendőrök harminchárom embert kivezettek a területről, egyet előállítottak, egyvalakivel szemben pedig “biztonsági intézkedést hajtottak végre”.

Korábban írtuk, hogy egy Ligetvédő a Közlekedési Múzeum kéményére mászott föl, de onnan is eltávolították.

7 hozzászólás

7 Comments

 1. parioli szerint:

  Bibis lett a keze. Nincs ennek az embernek családja? Gyerekei, akik tudnák kezelni a helyzetet?

  • Elemer Lo szerint:

   A tiedét kellett volna így leverni (vagy jobban), hogy ne tudjál hülyeségeket írni. Kretén…

   • parioli szerint:

    Ki nem látja, hogy Mécs Imre elérte azt a kort, amikor figyelni kell rá, hova megy, mit csinál, mit mond? Mint egy gyerekre.
    Megöregedett. Ez nem bűn, mással is előfordul. De az, hogy öregségére ne kerüljön méltatlan helyzetbe, az már mások felelőssége.

 2. Kelemen Gabor szerint:

  A fasiszta államok ismérve, hogy látszat demokráciával indul, majd fokozatosan eldurvul egészen a fizikai tettlegességig, bebörtönzésekig.

 3. Kelemen Gabor szerint:

  LASSAN, DE BIZTOSAN HALADUNK A FORRADALOM IRÁNYÁBA

  “A Nemzeti Együttműködés Nyilatkozata egy, az Országgyűlés által 2010. június 14-én elfogadott nyilatkozat, amely a 2010-es magyarországi országgyűlési választásokat forradalomnak nevezi, s azt állítja, hogy a negyven éven át tartó kommunista uralom után a rendszerváltást követő húsz év politikai paktumai, lelki és gazdasági válsága következett. Kinyilvánítja, hogy 2010 áprilisában új társadalmi szerződés született, amelyben a magyarok egy új rendszer, a Nemzeti Együttműködés Rendszere megalapítása mellett döntöttek. Kiemeli, hogy a határon túli magyarság része ennek a rendszernek.”

  Mi alapján nevezte, akkor Orbán és bűnbandája forradalomnak a 2010-es választásokat? Ja igen “fülkeforradalomnak” titulálta a törpe csak van egy bibi (értsd óriási baki, amit elkövettek!) az akkori Alkotmány nem ismer ilyen törvényt, hogy “fülkeforradalom” ergó eleve illegitim a NENYI is.

  Továbbá belehazudja, hogy új társadalmi szerződés született amelyben a magyarok egy új rendszert a NENYI megalapítása mellett döntöttek. Valóban? Én biztos nem és ha megkérdeznének milliókat ők szintén ezt válaszolnák. Nem született itt semmiféle új társadalmi szerződés. Ez szintén egy színhazugság. Ezt úgy hívják állam elleni bűncselekmény, amin belül az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatása történt kiegészítve a NENYI és NER erőszakos kinyilatkozatásával. Minden aljasságuk, csalásuk, lopásuk, rablásuk tulajdonképpen ezekből ered és erre hivatkozva játsszhatják el, hogy őket bizony felhatalmazta a nép és az Alaptörvény is. Ez hazugság! Az általuk hazudott szerződés egy egyoldalúan kierőszakolt szerződés (sokkal inkább diktátum) eleve illegitim, törvénytelen és semmis.

  Tekintettel arra, hogy erre az eleve törvénytelenségek útján létrejött, hazug és kierőszakolt úgynevezett új Alaptörvényre esküdtek fel a képviselők így fel kell oszlatni a magyar parlamentet. Akik ebben résztvettek azokat egytől-egyig bíróság elé kell állítani és megbüntetni, de mivel ez békés eszközökkel már nem megvalósítható így ezerrel haladunk a forradalom irányába így nem lesz még bíróság sem.. A nép fog ítélkezni, amihez minden joga meg van ez pedig igen fájdalmas lesz a számukra.

  A népnek nem csak joga, de kötelessége rendet tenni az országban és ehhez bármilyen eszközök bevetése megengedett. Az a hatalom, ami eleve törvénytelenségek és csalások révén jött létre semmiféle törvényre nem hivatkozhat. A nép mindig erősebb bármely regnáló hatalomnál így nincs félnivalója. Félnivalója azoknak van, akik a bűnszervezetben elkövetett bűncselekmények sorozatában résztvettek.

  • Karoly Haluk szerint:

   2018-ban választások lesznek, ez az ami a törvényben megengedett. Ilyen módon lehet más vezetése az országnak mint amilyen most van. Amiket te irkálsz abban semmi nem igaz pláne nem törvényes.

 4. Ági33 szerint:

  A tiltakozás és Mécs Imre véleménye:

  https://youtu.be/U7RcWFszYt0

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top