+ Zene

Felgyulladt a város

Ez a dal inkább érzelmes lett, nem egy tipikus focihimnusz. Nem konkrét meccsről szól, hanem szerettük volna időtlenné tenni azt az érzést, amit átéltünk. Azt a csodát akartuk megfogalmazni, hogy egy focimeccs képes minden különbözőség ellenére egységbe forrasztani az embereket.

Megtelt a tér, szorítunk helyet, ha jönnél. Arcunkon festék, magadra zászlót vettél: szemedben ég. Látszik, hogy győzni jöttél, mondd, hogy az éjjel soha véget nem ér.

– énekli Puskás Peti. A The Biebers „Felgyulladt a város” című új dalával fejezte ki érzéseit a magyar válogatott 2-0-s eredménye, vagyis az osztrák meccs után.

A The Bieberst alapító Puskás Peti és testvére Puskás Dani személyesen is átélték a Ausztria felett aratott magyar siker utáni győzelmi mámort. Zászlót lengetve vonultak a tömeggel és részesei voltak annak a csodálatos egységélménynek, amely összekapcsolta az embereket azon az estén. A srácok annyira feltöltődtek, hogy még aznap éjjel megírták a dalt; Dani a zenét, Peti pedig a szöveget. Másnapra már készen voltak az alapok.

Ez a dal inkább érzelmes lett, nem egy tipikus focihimnusz. Nem konkrét meccsről szól, hanem szerettük volna időtlenné tenni azt az érzést, amit átéltünk. Azt a csodát akartuk megfogalmazni, hogy egy focimeccs képes minden különbözőség ellenére egységbe forrasztani az embereket. Hihetetlen tapasztalás volt, életünk egyik legjobb bulija, legszívesebben az egész világot átöleltük volna!

– számol be Puskás Peti, a népszerű énekes, színész, aki azt is elárulta, hogy ezzel a dallal szeretnének emlékeztetni mindenkit azokra a csodálatos napokra.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top