+ Zene

Bonnie Tyler imádta a debreceni kolbászt

bonnie tyler

Soha nem járt még Debrecenben, de nagy várakozásokkal, és „csodálatos úton” érkezett a városba – mondta Bonnie Tyler, a neves brit rock énekesnő szombaton.

Soha nem járt még Debrecenben, de nagy várakozásokkal, és „csodálatos úton” érkezett a városba – mondta Bonnie Tyler, a neves brit rock énekesnő szombaton.

Kolozsvárról közúton érkezett Debrecenbe, a Király-hágón pedig megállíttatta a koncertbuszt, annyira lenyűgözte a bihari hegyek látványa. A debreceni Kerekes-telepi fürdő felújítás utáni megnyitása alkalmából szombat este koncertet adó énekesnő az MTI érdeklődésére elmondta: új számai mellett régi nagy slágerei is elhangzanak.

Soha nem fáradok bele a régi dalaim bemutatásába, a mai napig nagyon büszke vagyok rájuk, és énekelem őket

– ecsetelte a rekedtes hangjáról világszerte ismert, az 1980-as években a világ minden táján a toplisták első helyét elfoglaló, ma is nagyon népszerű énekes.

Bonnie Tylert és kíséretét – menedzserét és zenekarának tagjait – Barcsa Lajos, Debrecen alpolgármestere fogadta és kísérte végig a város főterén. A Városháza, a Nagytemplom és a Kossuth szobor mellett bemutatták nekik a téren felállított nagyméretű látványterveket az új debreceni főpályaudvar hamarosan kezdődő beruházásáról. Bonnie Tyler ezután az Ikon étteremben megkóstolta a tavaly hungaricummá nyilvánított debreceni páros kolbászt, amit az étterem séfje, az eredeti receptek felkutatásban is jeleskedő Pataki Péter készített el vendégeinek.

Az pedig, hogy nem csak udvariasságból dicsérték a „debreczinert”, rögtön kiderült, amikor repetát kértek belőle. Ifj. Vári Attila, a Közösségben a Kerekes-telepi Fürdő és Kemping Fejlődéséért Egyesület elnöke elmondta: a koncerttel is szeretnék emlékezetessé tenni a felújítás utáni fürdőnyitást. Vendégeik a fürdő területén szombat este óriáskivetítőn láthatják a Magyarország-Izland Európa-bajnoki labdarúgó mérkőzést, majd az egész napos programsorozat megkoronázása lesz Bonnie Tyler 120 perces, nagyzenekaros koncertje – mondta az egyesület elnöke.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top