+ Ökológia

Istenes Bence életmódot vált

A Boglári Általános Iskola Jövőmentők csapata az újrahasznosítást választotta a projektjéül az EnergyFactory 2016 környezetvédelmi versenyben. Ezt a videót is ők készítették.

Az EnergyFactory 2016 környezetvédelmi versenyben a fenntarthatósági Oscar díj a tét. A Boglári Általános Iskola Jövőmentők csapata az újrahasznosítást választotta a projektjéül. A gyerekek 3 hónapon át hozták létre a petpalackokból a bútorokat, a petpalack kupakokból a hatalmas, egész falat betöltő freskót, a farmerekből a párnákat. Erről készült rövid kisfilmet szint a Jövőmentők csapata készítette, tetszikelésével lehet őket és a Jövőmentő termet győzelemre juttatni!

A Jövőmentők főtámogatója, Podmaniczky Szilárd író és a Librarius.

8 éve élek Balatonbogláron, ami nekem annyit jelentett akkor, hogy vissza a természethez a nagyvárosból, így mi sem áll közelebb hozzám, mint a Jövőmentők balatonboglári közössége, mindennél fontosabb, hogy a gyerekek átlássák a fogyasztói társadalom környezetpusztító hatásait, és azt, hogyan lehet ez ellen okosan tenni. Ha adunk eszközt a kezükbe, élni fognak vele. Az újrahasznosítással a természetet segítjük, mert ennek a most működő vegyi gépezetnek a környezetét csak így lehet élhetővé tenni.

Ha számodra is fontos a természet tisztasága, és hogy a jövő generációi ezt mindjobban megértsék, oszd meg az írást. A videót itt tudod lájkolni.

jövőmentők jövőmentők-2

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top