+ Film

Spielberg elrepít a virtuális valóságba

Steven Spielberg

A Variety.com vasárnapi beszámolója szerint a Warner Bros. és a Village Roadshow produkciójában készülő film szereplőgárdájához legutóbb a japán énekes-színész, Moriszaki Vin is csatlakozott.

Hamarosan, még júniusban elkezdődik Steven Spielberg rendezésében a Ready Player One című, virtuális világban játszódó sci-fi forgatása. A film tinédzser főhőse, Wade Watts (Tye Sheridan) egy világméretű virtuális utópiában, az OASIS-ban tölti napjai nagy részét, ahol avatárján keresztül mindenki szabadon tanulhat és élhet. Wade nagy álma, hogy ő találja meg azt a kincset, amelyet az OASIS tervezője, James Halliday, a popkultúra megszállottja rejtett el a rendszerben.

A Variety.com vasárnapi beszámolója szerint a Warner Bros. és a Village Roadshow produkciójában készülő film szereplőgárdájához legutóbb a japán énekes-színész, Moriszaki Vin is csatlakozott, aki az ugyancsak a kincsre vadászó tinédzser Daitót alakítja. A sci-fiben Olivia Cooke, Simon Pegg, Ben Mendelsohn és T.J. Miller is játszik. Spielberg egyik kedvenc színészére, az Oscar-díjas Mark Rylance-re bízta Halliday szerepét.

A Ready Player One Ernest Cline azonos című, 2011-ben megjelent bestsellere nyomán készül. A produkció premierjét 2018 márciusára tűzték ki Észak-Amerikában.

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top