+ Film

Így készül film a csepeli kettős gyilkosságról

A dokumentumfilm a tragikus események emberi motivációit próbálja felderíteni. A készítők megpróbálják rekonstruálni azokat a perceket, amelyek egy diktafonnak köszönhetően maradtak fenn. A filmet Géczy Dávid rendezi.

Kedden és szerdán is alkonyattól pirkadatig tartott a csepeli kettős gyilkosságról szóló dokumentumfilm forgatása – értesült a Csepel.info. Úgy tudják, hogy a Csepel-Sziget Általános és Szakképző Iskola a kegyetlen bűncselekmény eredeti helyszínét ingyen adta át a film készítőinek a forgatás idejére. Filmet Géczy Dávid rendezi.

A dokumentumfilm a tragikus események emberi motivációit próbálja felderíteni. A készítők megpróbálják rekonstruálni azokat a perceket, amelyek egy diktafonnak köszönhetően maradtak fenn. A csepeli kettős gyilkosság emiatt vált a magyar kriminalisztika történetének egyedülálló esetévé: még az első fokú ítéletet meghozó bíró is kiemelte az indoklás során, hogy a diktafonos felvétel és egy másik véletlen, Kun Tamás önmagát megsebesítő kézlövése nélkül nem is lehetett volna meghozni az elmarasztaló ítéleteket.

További képeket itt láthatsz a forgatásról.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top