+ Zene

Valamivel még a Sex Pistols énekesét is ki lehet borítani

johnny rotten

John Lydon, a Sex Pistols énekese és egykori menedzserének fia, Joe Corré között pattanásig feszült a viszony.

John Lydon, a Sex Pistols énekese és egykori menedzserének fia, Joe Corré között pattanásig feszült a viszony.

A Sex Pistols és a Public Image Limited énekese, John Lydon (Johnny Rotten) azon akadt ki, hogy Corré a magánygyűjteményéből 5 millió fontot érő punk-relikviát tervez elégetni az ősszel – írja az NME. Joe Corré, aki a Sex Pistols-menedzser Malcolm McLaren és Vivienne Westwood gyermeke és egyébként az Agent Provocateur nevű fehérneműmárka egyik alapítója, az őszre tervezett punk-megemlékezések ellen kíván így tüntetni.

Ugyanis az ősszel lesz 40 éve, hogy megjelent a Sex Pistols egyetlen lemeze, ennek apropóján lesznek különböző események, amire egyébként még a királynő is áldását adta, holott annak idején a Sex Pistols elég keményen nekiment a királynőnek „és fasiszta kormányának”. Joe Corré-t éppen ez borította ki, szerinte teljesen érthetetlen, hogyan mehetett ebbe bele a királynő. John Lydon ennyire nem ütközött meg ezen, az ügyre reagálva azt mondta, hogy nincs túl nagy nosztalgiája 1976 felé, legfeljebb annyiban, hogy az emberek már akkor sem értették, mit akarnak csinálni. A relikvia-égetéses akcióra ezt mondta:

Ha már elégetsz 5 millió fontnyi cuccot, nem lenne jobb egyszerűen eladni és jótékony célra odaadni valakinek? Önző, köcsög fehérnemű-tudós. Miért nem égeted el inkább a melltartóidat?

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top