+ Film

Pert fontolgatnak a Radiohead ellen

A rajongók értékelték a Radiohead meglepetésszerű visszatérését, azonban vannak, akik inkább pénzt szeretnek látni a brit zenekartól.

A rajongók értékelték a Radiohead meglepetésszerű visszatérését, azonban vannak, akik inkább pénzt szeretnek látni a brit zenekartól.

Mint írtuk, a Radiohead titokzatos fehér profilképre váltott a Facebookon és a Twitteren is, korábbi bejegyzéseiket pedig eltüntették. Később egy csicsergő madár abszurd animációjával lepték meg rajongóikat, délután közzétett videójukban pedig  kardos és maszkos alakok vesznek körül egy fához kikötözött lányt, ezután pedig megosztották az új korongon helyet kapó Burn The Witch című dalukat, klippel együtt.  Pár napra rá pedig megjelent az új lemezük, a Pool Shaped Moon is. (A lemezhez megjelent egy másik klip is, amit Paul Thomas Anderson rendezett.)

A Burn The Witch klipje az 1973-as The Wicker Man című filmet eresztette össze a Trumpton című brit gyerekműsor világával, ennek azonban nem nagyon örül a Trumpton alkotójának egyik rokona – írja a Stereogum. Gordon Murray, a Trumpton alkotója már 95 éves, ő nem is szólalt meg az ügyben, de veje szerint annyira egyértelmű, hogy a klip a Trumptonra hajaz, hogy ezért engedélyt kellett volna kérnie a zenekarnak – ennek elmaradása miatt pedig most jogi lépéseket fontolgatnak.

Itt a Burn The Witch klipje:

Itt pedig egy régi Trumpton-rész:

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top