+ Zene

Ifjakkal és vénekkel is pusziznak Jordán Adélék

A színésznő és a zenészek kapcsolata immár nem alkalmi, klipet forgattak, s júniusban jön a lemezük. Az A38-on is bemutatkoznak.

Pezsdítő színfoltja az underground, alternatív, indiepop zenei világnak, hogy egyre több kiváló színésznő vállal be énekesnői karriert (lásd például Péterfy Bori, Hámori Gabriella). Mert ez olyan bevállalós dolog. Jordán Adél és a Puszi együttes is túl vannak már néhány sikeres bevállaláson: 2013-ban a Mika Tivadar Mulatóban, 2015-ben a Szimpla Kertben történt meg a dolog. Aztán tavasszal a színésznő anyaszínházában, a Katonában léptek fel, s kapcsolatuk immár nem csupán kaland, havi rendszerességgel koncerteznek belvárosi klubokban.

Meg máshol. Május 14-én, szombaton 20 órától például az A38 fedélzetén – lehet lassan hangolódni.  Júniusban megjelenő közös albumuk debütje is az esemény.

A Puszi történelme valamivel régebbi, 2009 óta zenélnek a budapesti underground éjszakában. Funky, rock, reagie…- ezt kínálják. Zenészei sokfelé játszottak már: Csókolom, Flash, Európakiadó, Embersport, I love you. A Táp Színház Minden Rossz Varieté és Jövedelmező állás című darabjainak szereplői. Az  HBO Társasjáték című sorozatának és Török Ferenc Senki Szigete című filmjének zenéjét szerzették.

Kik is ők? Tóth Spenót Zoltán – gitár, ének, Géresi László – basszus, ének, Tóth Márton -zongora, ének, TG Lupin – zongora, elektronikus kütyük, ének, Neményi Zsolt – dob, Sapceintown mixer.

Furgon a tengerparton című új számukhoz klipet is forgattak, melynek a napokban volt a premierje. Ebben Jordán Adél és szülei (Jordán Tamás, Lázár Kati) az Ódry Árpád Művészotthon lakóit táncoltatták meg. Az A38 hajón azonban természetesen fiatalabbakkal is szívesen pusziznának.

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top