+ Oktatás

Kiáltványt írt egy tanár a természettudományos oktatás megcsonkítása ellen

Felhívom mindazokat, akik munkájukhoz mind a mai napig használják a közoktatásban szerzett természettudományos ismereteiket, akik számára fontos a természettudományos műveltség ügye, hogy aláírásukkal fejezzék ki tiltakozásukat.

Keresés a weben

Felhívással fordulok az összes közoktatásban tanuló diákhoz és szüleikhez, természettudományos tárgyat tanító  kollégákhoz, az egyetemek fizika, kémia, biológia és földrajz szakos hallgatóihoz,  tanszékeik oktatóihoz, a Magyar Tudományos Akadémia teljes tagságához,  a környezetvédelemben, az iparban, a közgazdász, mérnök, orvos,  és egyéb munkakörökben dolgozó kollégákhoz!

Felhívom mindazokat, akik munkájukhoz mind a mai napig használják a közoktatásban szerzett természettudományos ismereteiket,  akik számára fontos a természettudományos műveltség ügye, hogy aláírásukkal fejezzék ki tiltakozásukat a középiskolai természettudományos oktatás tervezett megcsonkítása ellen!

A kerekasztal tárgyalások jelenlegi tervezetében a ma még szakközépiskolákban, 2016 szeptemberétől szakgimnáziumoknak nevezett intézményekben a természettudományos tárgyakat (biológia, kémia, fizika, földrajz) soha nem látott mértékben készülnek lecsökkenteni.

Jánosiné Czike Klára középiskolai tanár felhívását itt írhatod alá, lent pedig megoszthatod, hogy mindenkihez eljusson a híre.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top