+ Irodalom

Esterházy Péter tiszteletére rendeznek focimeccset

Az MLSZ Budapesti Igazgatóság szervezésében 2016. május 1-jén a Budapest Kupa női döntőjét követően megmérkőzik egymással az Írók válogatottja és a Művészválogatott.

Az MLSZ Budapesti Igazgatóság szervezésében 2016. május 1-jén a Budapest Kupa női döntőjét követően megmérkőzik egymással az Írók válogatottja és a Művészválogatott – írja a pestifoci.hu.

A 45 perces mérkőzésen, amit Esterházy Péternek ajánlanak, az Írók válogatottjában gurítja a labdát Kukorelly Endre, Benedek Szabolcs, Murányi Sándor Olivér, Belányi József és Szombathy Pál is. A Művészek válogatottjában pályára lép DJ Marvin a Belga zenekarból, Vranik Krisztián zeneszerző, Fekete Balázs a By Alex és a slepp dobosa, Liszkai Gergely DJ, Candyman da Marquis előadó, de rajtuk kívül korábbi válogatott labdarúgók is futballoznak majd, mint a csapat játékos-edzője Zombori Zalán is.

Arra azért felhívnánk a figyelmet, hogy mert az Írók válogatottja a Művészek válogatottja ellen játszik, azért még az Írók is művészek.

Tehát vasárnap ebben az időpontban tetszenek jót szórakozni: 2016. május 1. 15:40 – 16:25. Helyszín: Csepel SC stadion XXI. kerület, Béke tér 1. A belépés ingyenes.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top