+ Életmód

Mit tud a tested a lelki egyensúlyodról?

Nincs szebb annál, amikor a természet elemi folyamatait kutató tudós megáll egy percre, és minden bölcsességét arra használja, hogy megértse az emberi megnyugvás természetét. Itt most erről olvashatsz.

Nincs szebb annál, amikor a természet elemi folyamatait kutató tudós megáll egy percre, és minden bölcsességét arra használja, hogy megértse az emberi megnyugvás természetét. Itt most erről olvashatsz.

Testi megnyugvás = Lelki béke

Írta: Kiss J. Zoltán, független kvantumenergia-kutató

Világunk olyan bonyolult, és nap mint nap annyi konfliktusunk van, hogy ha valamikor, akkor most példát kell vennünk a természetről – saját érdekünkben.

Az elemi világ egyensúlyra törekszik. Minden elemi folyamat szerves része az anti-folyamat is, mint egyfajta ellenpont. Az anti-folyamat elfogadja a szerepét, ami gyakorlatilag nem más, mint maga a működés engedélyezése. Az elemi működésben csak akkor van egyensúly, ha a folyamat és az anti-folyamat között az egyetértés feltétel nélküli. Hogy melyik az elsődleges, vagy melyik a fontosabb, azon nem érdemes elmélkedni, mert az egyik a másik nélkül nem megy.

Ez a felépítmény az elemi folyamatok közötti kvantum-kommunikációban nélkülözhetetlen, mert a külső működés csak akkor sikeres, ha a belső viszonyok rendezettek. És az elemi folyamatok nemcsak a belső viszonyokban törekszenek az egyensúlyra, hanem a külsőben is. Az elemi folyamatok célja nem a megkülönböztető mérlegelés, hanem az együttműködés. Az együttműködés hajtóereje minden esetben a segítség. Ami nekünk közösen jó, az nekünk egyenként is jó – tartja például a kalcium, a magnézium, a szén és az oxigén amikor megalkotja a dolomitot.

És mi valamennyien elemi folyamatokból épülünk fel. De a dolog a mi esetünkben nehezebb, mert a szellemi énünkkel is egyezségre kell jutnunk.

Testünk nem más, mint sok-sok elemi folyamat együttes működése. Fizikai és szellemi létünket elemi folyamat csatornák kötik össze. Ezek közvetítik a keletkező információt mindkét irányban. Arra hajlamosak vagyunk, hogy fizikai önmagunkat szellemi önmagunkkal befolyásoljuk. Ez azért veszélyes, mert ezzel akaratlanul is felülírhatjuk elemi folyamataink egyensúly-törekvését. A valódi egyensúlynak pedig létezésünk mindenfajta elemi kommunikációjában meg kell valósulnia.

Ezért időszakonként állj meg, ha csak egy rövid időre is, és add meg a lehetőséget a fizikai testednek hogy helyrehozza azt, amit belső szellemi utasításaiddal, elemi kvantum jeleiddel akaratlanul is elrontottál, vagy éppen azon az úton vagy hogy elronts! Mert a külső szellemi kommunikációd eltorzíthatja a belső elemi folyamataid egyensúlyi állapotát. Ez az eltorzított féle is egyfajta egyensúly lesz ugyan, csak ahhoz lesz igazítva, amit Te az elemi csatornáidon keresztül befelé kommunikálsz.

A keleti bölcsek ezt mindig is tudták. De nem feltétlenül kell keleti bölcsnek lenned ahhoz, hogy a fizikai testedet úgy működni hagyd, ahogyan arra igénye van. Csak teremtsd meg a belső működésed optimális folyamat/anti-folyamat körülményeit és korlátozd szellemi éned befolyását.

Már jó ideje mondom a barátaimnak, hogy testi bajaiktól szabadulhatnak meg, ha „kívül maradnak” a testük fizikai működésén. Mert kvantum jeleket nemcsak fogunk, hanem adunk is. Kifelé is és befelé is. Hagyd hogy fizikai éned szellemi éned nélkül működjön!

Hagyd hogy beavatkozásod nélkül alakíthassa ki egyensúlyi állapotát!

A testi megnyugvás lelki békét hoz. A lelki béke pedig testi megnyugvást.

Lazíts, hogy a feszültségtől és konfliktusaidtól megszabadulhass! Majd érezni fogod és meglepődsz, hogy az milyen sok volt. Hagyd hogy a természet segítsen. Keresd a vízpartot, a homokot, a hegyet, de legfőképpen keresd a természetes földfelszínt. Mert ezek elemi folyamatai mind a megtisztulást kezdeményezik, mert az elemi kvantum-kommunikáció közted és a természet folyamatai között maga a testi megnyugvás és a lelki béke.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top