+ Képzőművészet

A tragikusan fiatalon elhunyt Garami Richárdra emlékeztek

Nem csak fotósa, de mozgatórugója, állandó közreműködője volt fesztiválunknak; látványos ötleteivel, alkotásaival rendszeresen meglepte a város közönségét.

Barátai, alkotótársai, tisztelői, közeli és távoli ismerősei, közel százan gyűltek össze tegnap este a Pelikán Galéria előtt, hogy csöndes gyertyagyújtással emlékezzenek a tragikusan fiatalon elhunyt Garami Richárdra. A népszerű intermédiaművész, a Kortárs Művészeti Fesztivál állandó fotográfusa negyven évet élt – olvasható a kortarsfesztival.hu oldalon.

Lőrincz Miklós így emlékezik a Kortárs Művészeti fesztivál állandó fotográfusára:

Nem csak fotósa, de mozgatórugója, állandó közreműködője volt fesztiválunknak; látványos ötleteivel, alkotásaival rendszeresen meglepte a város közönségét. Ma este is az általa kitalált és megvalósított különleges, kifejezetten a Pelikán Galéria számára készült kerékpártárolója foglalta keretbe az érte égő gyertyákat, mécseseket. Bár egy ideje már Budapesten élt, mindenki fehérvári művészként tartotta számon, folyamatosan jelen volt a város képzőművészeti életében alkotóként, és az ezt a képzőművészeti életet megörökítő fotográfusként is.

Garami Richárdról itt olvashatsz bővebben.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top