+ Képzőművészet

Hogyan értékeli a kiállítást a 20.000. látogató?

Nemzetközi szinten terjedő, általános járványnak vagyunk tanúi, amely képes eljuttatni a kortársiasságot a Föld legeldugottabb sarkába is – mondta Tasnádi József képzőművész a Légvonal című kiállítás záró tárlatvezetésén.

Nemzetközi szinten terjedő, általános járványnak vagyunk tanúi, amely képes eljuttatni a kortársiasságot a Föld legeldugottabb sarkába is – mondta Tasnádi József képzőművész a Légvonal című kiállítás záró tárlatvezetésén.

És mit láthatunk még a videón?

Április 17-ig látogatható Steve McCurry kiállítása, melyen a 20 000. látogatót kísértük végig. Április 3-án ért véget a LÉGVONAL –  SHORTCUT, az egri főiskola művészeti tanszékének kiállítása. A szombati záró tárlatvezetést Tasnádi József képzőművész és Hegedűs Eszter hallgató tartotta.

Steve-McCurry

Itt virtuális sétát tehetsz Steve McCurry kiállításán.

Múlt vasárnap  Al Ghaoui Hesna szubjektív vetítésén jártunk, melyen McCurry  legendás fotóiról és a kapcsolódó saját élményeiről beszélt.

Épül a Képek és Pixelek Fotóművészet –  és azon túl, című Szalonkiállítás, melyet a kurátor Szarka Klára ajánl. Mindez a Műcsarnok Teremőr 8. számában!

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top