+ Zene

Axl Rose trónon ülve koncertezik

foo fighters

Tavaly Dave Grohl turnézott egy óriási trónon egy balesetet követően, idén a visszatérő Guns N Roses használja kényszerűségből ezt a színpadi elemet.

Tavaly Dave Grohl turnézott egy óriási trónon egy balesetet követően, idén a visszatérő Guns N Roses használja kényszerűségből ezt a színpadi elemet.

Dave Grohl énekes nemrég bokatörést szenvedett az amerikai sztárcsapat göteborgi koncertjén. A banda június 12-én lépett fel a göteborgi Ullevi stadionban, ahol a második szám közben Grohl lezuhant a színpadról és eltörte jobb szárkapocscsontját. A zenészt kórházba szállították, rögzítették és begipszelték törött lábát, majd egy óra elteltével visszatért a stadionba és egy fotelben ülve gitározta és énekelte végig a koncertet. Később Londonban megműtötték és jelenleg hat fémcsavar van a lábában

– írtuk tavaly Dave Grohl balesetéről, aki turnéját nem mondta le, hanem egy óriási trónon fejezte be a koncertsorozat hátralevő részét. Dave Grohlról és a Foo Fighters kezdeteiről itt írtunk.

A nemrég visszatért Guns N Rosesból most Axl Rose volt kénytelen kölcsönkérni a rocktrónt, mivel ő is megsérült, így most ő is egy darabig ülve fog koncertezni – írja a Spin. Első koncertjükről itt láthatsz rövid részletet.

Axl rocktrónja egészen pontosan így néz ki:

https://www.youtube.com/watch?v=hgPddX5bgtE

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top