+ Zene

Ezért veszett össze annak idején Szörényi és Bródy

Szörényi Levente

Szörényi Levente nemcsak Bródyval, hanem Koncz Zsuzsával való nézeteltéréséről is beszélt, de keményen bírálta az Omegát és Kóbor Jánost is.

Egy, a Rockmúzeumban tartott beszélgetős esten Szörényi Le­vente nemcsak az Illés indulásáról beszélt, hanem elmesélte, hogy zenésztársaival, köztük Koncz Zsuzsával, Kóbor Jánossal és Bródy Jánossal min vesztek össze.

Bródy például azért sértődött meg 1973-ban , mert a zenekar nélküle turnézott. Bródy ellen ugyanis egy hónapnyi lakhelyelhagyási tilalmat rendeltek el egy, a KITT Egylet (Koncz Zsuzsa, az Illés együttes, Tolcsvay-trió) fellépésén történt beszólása miatt. 

Lekötött turnénk volt, ha visszamondjuk, nemcsak a saját gázsinkat, hanem a teljes jegybevételt is ki kellett volna fizetnünk. A gázsink akkor száz forint volt, a jegyekből pedig tízezer is összejöhetett, nem tehettük meg, hogy nem megyünk el

olvasható a Bors Online oldalán.

A zenész később azt is elmondta, miért támadt nézeteltérésük Koncz Zsuzsával 1978-ban, de az Omegát sem kímélte, keményen bírálta őket, azt azonban hozzátette, haragot már senki iránt nem érez.

További részleteket ide kattintva olvashatsz.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top