+ Fotó

Meghosszabbítják a Legendás fotók kiállítást a Műcsarnokban!

E hét csütörtökén várják a 20.000. látogatót, aki boldog nyertese lehet egy éves kiállítási belépőnek és McCurry értékes fotóalbumának.

A hatalmas érdeklődésre való tekintettel Steve McCurry, a kortárs fotóművészet ikonikus alakja Legendás fotók című kiállítását az eredetileg meghirdetett április 3-a helyett április 17-ig tekinthetik meg az érdeklődők a Műcsarnokban. A tárlatot már az első két hét alatt több mint tízezren látták, március 30-ig összesen közel húszezren váltottak belépőt. E hét csütörtökén várják a 20.000. látogatót, aki boldog nyertese lehet egy éves kiállítási belépőnek és McCurry értékes fotóalbumának.

fotó: Steve McCurry

fotó: Steve McCurry

Április 3-án, vasárnap 16 órától tehát nem záró, hanem kísérő programként kerül sor Al Ghaoui Hesna újságíró-szerkesztő-riporter vetített képes előadására a Műcsarnok előadótermében – melynek keretében McCurry néhány kiválasztott képét ismerhetik meg részletesen az érdeklődők.

Ez a rendezvény regisztrációköteles. Regisztrálni a mucsarnok@mucsarnok.hu címen lehet.

Steve McCurry a kortárs fotóművészet ikonikus alakja. Neki köszönhetők az afgán konfliktusról készült első képek, Sarbat Gula, az afgán lány című fotója pedig az elmúlt évtizedek során bejárta az egész világot. McCurry Ázsiában készített felvételei közül mintegy félszáz legendás fotó szerepel az amerikai művész február 24-én nyílt kiállításán.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top