+ Színház

A Krétakör sikerét adóvizsgálattal díjazta a kormány

schilling árpád

Schilling Árpád a Hírtv Alinda című márciusi 21.-i adásában beszélt a jelentős európai díjról, amelynek átadására meghívták a magyar kormány is, de nem reagáltak rá, ellenben másnap a Krétakör FB-oldalán közzétett nyilatkozat azt bizonyítja, hogy de, igenis foglalkoznak velük

Schilling Árpád a Hírtv Alinda című márciusi 21.-i adásában beszélt a jelentős európai díjról, amelynek átadására meghívták a magyar kormány is, de nem reagáltak rá, ellenben másnap a Krétakör FB-oldalán közzétett nyilatkozat azt bizonyítja, hogy de, igenis foglalkoznak velük:

Reflektív társaság vagyunk, ezért felvállaljuk azt is, amikor tévedünk. Tévedtünk.
Nem igaz, hogy a kormányzat semmilyen módon nem reagált a Krétakör munkáját elismerő Princess Margriet Award-ra: a tegnapi nappal 24 hónapra kiterjedő ÁFA ellenőrzés vette kezdetét nálunk. Történt mindez az után, hogy alig egy hónapja megállapítás nélkül lezárták a több mint egy évig tartó és összesen 3 évnyi könyvelést vizsgáló eljárást. Lazíthattunk egy hónapot, szuper. A vizsgált időszak egyébként egybeesik az eddig vizsgálttal, sőt egy részét 2013-ban már leellenőrizték.
Kérünk mindenkit, hogy segítsen ennek a bejegyzésnek a megosztásával, hogy minél több emberhez eljusson az információ, hogy mire költi a multikat vizsgáló NAV Kiemelt Adózok Osztálya az adófizetők pénzét. De persze ennél is fontosabb, hogy miért.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top