+ Média

Hét kategóriában keresik a diákújságírás legjobbjait

diákújságírás

Az év diákújságírója, az év diákrádiósa és diákrádiója, az év diák-videoújságírója, az év diáklapja, az év diákfotósa és az év online diákmédiuma cím elnyerésére lehet pályázni. A hetedik kategóriában az év mentorát keresik.

Keresés a weben

Hat plusz egy kategóriában hirdette meg idei tehetségkutató pályázatát a DUE Médiahálózat nevű diákújságíró-szervezet.

Az év diákújságírója, az év diákrádiósa és diákrádiója, az év diák-videoújságírója, az év diáklapja, az év diákfotósa és az év online diákmédiuma cím elnyerésére lehet pályázni. A hetedik kategóriában az év mentorát keresik, vagyis azt a pedagógust, aki a növendékei szerint kiemelkedően segíti a diákújságírók munkáját.

Az előbbi hat kategóriában 25 év a jelentkezés felső korhatára, külön értékelik majd az általános iskolás, a középiskolás és a felsőoktatásban tanuló indulók pályamunkáit.

A 26. DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázatra itt lehet jelentkezni március 31-ig. A szükséges adatok megadásán kívül fel kell tölteni a pályamunkákat – kivéve a diáklapok esetében, amelyeket postai úton várnak -, és egy rövid szöveges bemutatkozást kell mellékelni.

A győztesek meghívást kapnak a 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra, amelyet május 27-én rendeznek meg Budapesten, a Várkert Bazárban. A nagyszabású, egész napos eseményen adják át a díjakat, összesen több mint 2 millió forint értékben.

Emellett a díjazottak kedvezményesen vehetnek részt a DUE Médiahálózat júliusi médiatáborában. A nyertes munkákból a DUE Tallózó című lap 2016. május-júniusi számában, valamint DUE honlapján válogatást közölnek majd.

A pályázat jelentkezési feltételeiről részletesen a DUE honlapon lehet tájékozódni.

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top