+ Színház

Fordulat: Mégsem bízta meg Ákost az Operaház

operaház

Délben, a harangszóval egy időben megjelent cikkünkben az Operaház honlapján olvasható információk szerint azt írtuk, hogy Ákos dalait éneklik a Kádár János utolsó beszéde című kamaradrámában. Azóta ez az információ lekerült az Operaház produkciós honlapjáról.

Délben, a harangszóval egy időben megjelent cikkünkben az Operaház honlapján olvasható információk szerint azt írtuk, hogy Ákos dalait éneklik a Kádár János utolsó beszéde című kamaradrámában. Azóta ez az információ lekerült az Operaház produkciós honlapjáról, egyúttal Ákos menedzsere levélben kérte, hogy pontosítsuk a történetet. Íme:

Az Opera a produkció kapcsán nem bízta meg Ákost a mű dalainak megírásával, néhány dalt szerettek volna lemezéről bejátszani. Noha a szóbeli egyeztetés elkezdődött, az Operaház még nem kapta meg az engedélyt, így néhány más, idő előtt élesedett adattal együtt ezt az információt online felületeiken inaktiválták, a nézők, bérletújítók számára készülő végleges Műsorkalendáriumban pedig korrigálják. Többezer információról van szó az Opera évada esetében, a kiadvány készítői a sajtóhibáért az Olvasóktól, Ókovács Szilveszter főigazgató Ákostól kérnek, kértek elnézést.

1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. kintekun

    2016-03-07 - 17:14

    Az udvari nyikorgó legütősebb slágere:

    http://videa.hu/player?v=FeABSG9jdKu7YRVG

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Népszerűek

To Top