+ Film

Kovács Patrícia is rajta van a köztévé feketelistáján

„A tartalomszolgáltatási főembernek azért üzenném, hogy én még színész leszek akkor is, amikor ő már nem a köztelevízió kenyerét eszi.”

A színésznővel háromból háromszor babrált ki a köztévé, most elege lett. Kovács kétszer a Ridikülben, egyszer pedig egy meg nem nevezett műsorban szerepelt volna, azonban az utolsó pillanatban mindig lefújták. A színésznő egy hosszú Facebook-bejegyzésben fakadt ki, ahol részletesen beszámol arról, hogy hogyan vették hülyére az MTVA-nál.

Felkérést kaptam a Ridikülben való szereplésre, elvállaltam. Szerződéstervezet készen, a tévés interjú mellett a nyomtatott Ridikül magazinban is felkértek egy nagyobb interjúra. Ez utóbbit fel is vettük, Karafiáth Orsolya készítette. A címlapfotózásra egyeztettek velem időpontot, jövő kedden lett volna, a tévéfelvétel után.

Ehhez képest tegnap, csütörtök este 9-kor felhívja valaki az engem képviselő ügynökséget, hogy a tartalomszolgáltatási igazgató döntése alapján sztornó a műsor, elnézést kér, nem is érti, hogy a kollégái hogyan gondolták, hogy engem behívhatnak.

A színésznőnek nem ez volt az első kellemetlen esete az állami tévével, korábban már ugyanezt megcsinálták vele.

Ugyancsak tavaly ősszel egy másik köztelevíziós műsorral ugyanez történt meg: felkérés, egyeztetett időpont, utolsó pillanatban visszamondás, mert valaki leszólt, hogy nem lehet. Csatornát, műsort ez esetben nem mondok, mert megkértek rá, hogy ne hozzam kellemetlen helyzetbe őket.

A félreértések elkerülése végett jelzem, hogy kiválóan megvagyok az állami televízióban való szereplés nélkül is. De a tartalomszolgáltatási főembernek azért üzenném, hogy én még színész leszek akkor is, amikor ő már nem a köztelevízió kenyerét eszi.

Az egész mizériában az a legfurcsább, hogy Kovács filmjét, a Félvilágot az MTVA finanszírozta és a Dunán vetítették le. Ennek ellenére a színésznőt az állami tévé egyszer sem kérte meg, hogy a filmről nyilatkozzon.

Kovács Patrícia teljes bejegyzése ITT elolvasható.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top