+ Pályázat

Civil szervezeteknek hirdetett pályázatot a Sziget Fesztivál

No alcohol és cappuccino-index - Szigetkép

Pályázatot hirdetett civil szervezetek és a civil társadalommal együttműködő közintézmények számára a Sziget Kulturális Menedzser Iroda. A nyertesek az idei Sziget fesztivál Civil Szigetén mutathatják be tevékenységüket.

Pályázatot hirdetett civil szervezetek és a civil társadalommal együttműködő közintézmények számára a Sziget Kulturális Menedzser Iroda. A nyertesek az idei Sziget fesztivál Civil Szigetén mutathatják be tevékenységüket.

Pályázatot nyújthatnak be azok a legalább egy éve működő civil szervezetek, egyesületek, alapítványok, illetve közcélú intézmények, amelyek tevékenysége elsősorban a 16-35 éves korosztályok részvételére, nevelésére, integrációjuk segítésére, problémáik megelőzésére, illetve megoldására épül, és amelyek a fesztivál sajátos körülményeihez igazodó programot kívánnak megvalósítani.

Idén a környezetvédelem áll a Civil Sziget programjának fókuszában. A szervezők olyan szemléletformáló környezetvédelmi programokat várnak, amelyek akár a fesztivál több pontján a lehető legtöbb látogatót szólítják meg költséghatékony és interaktív módon.

Olyan programokat várunk, amelyek bemutatják a pályázó szervezet mások számára hasznos tevékenységét és törekednek a szigetlakók aktivizálására, a programokba való bevonására

– szerepel a felhívásban. A Sziget iroda a programhelyszínen száz szervezet számára tud helyet biztosítani. Pályázni lehet önálló megjelenésre, amely a fesztivál teljes időtartama alatt sátorban, illetve az erre kijelölt területen megvalósítandó programra vonatkozik. De lehet részidejű megjelenésre is pályázni, amely a fesztivál időtartama alatti, kettő-ötnapos részvételt jelent.

Az iroda a nyertes civil szervezeteknek a részvételükhöz és a Civil Szigeten megvalósítandó programjaikhoz szükséges technikai és fizikai alapfeltételeket (terület, sátor, áram, alap bútorzat) biztosítja. A Sziget 35 millió forint értékben ajánl fel térítésmentes jegyeket azoknak az alapítványoknak, egyesületnek, nem állami és önkormányzati fenntartású szervezeteknek, amelyeknek nehézségekbe ütközik a programjukhoz szükséges összes szakmai belépőjegy megvásárlása. A pályázat leadási határideje április 10. Bővebb információ itt.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top