+ Életmód

Kiderült, hogyan kezdődik majd a Star Wars VIII – videó

Star Wars VIII

Megkezdték a londoni Pinewood stúdióban a Star Wars nyolcadik epizódjának forgatását, a film szereplőgárdájához megnyerték az Oscar-díjas Benicio Del Torót és az Oscar-jelölt Laura Dernt – jelentette be a Walt Disney stúdió.

A film szereplőgárdájához megnyerték az Oscar-díjas Benicio Del Torót és az Oscar-jelölt Laura Dernt.

Megkezdték a londoni Pinewood stúdióban a Star Wars nyolcadik epizódjának forgatását, a film szereplőgárdájához megnyerték az Oscar-díjas Benicio Del Torót és az Oscar-jelölt Laura Dernt – jelentette be a Walt Disney stúdió. Közleményük szerint a Puerto Ricó-i sztár és Dern, valamint egy további új szereplő, Kelly Marie Tran a Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie és Andy Serkis alkotta szereplőgárdához csatlakozik, amely már a karácsonykor debütált Star Wars: Az ébredő erő című hetedik részben is a filmvásznon volt.

A Disney nem közölte, hogy kinek a szerepét alakítja Del Toro, korábbi amerikai sajtóhírek szerint az epizód gonoszát fogja megtestesíteni. (Del Toro Steven Soderbergh Traffic című drogdrámájában alakított mellékszerepével nyert Oscar-díjat 2001-ben.) A Star Wars nyolcadik részének forgatókönyvét Rian Johnson írta és ő rendezi a filmet is, amelyet 2017. december 15-én fognak bemutatni a mozikban. A bemutatót eredetileg jövő nyárra tervezték, de a hetedik rész múlt év decemberi bemutatója jó ómennek bizonyult a Disneynek és a Lucasfilmnek, eddig 2,02 milliárd dollárt forgalmaztak a jegyeladásokból világszerte.

A bejelentéshez a Disney közzétett egy rövid videót is, amelyben bemutatják, hogy az új epizód pontosan ott kezdődik, ahol a hetedik rész, Az ébredő Erő végződött.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top