+ Film

Ők fogják majd átadni az Oscar-díjakat

Russell Crowe

Több mint tucatnyi új sztárral, köztük az Oscar-díjas Cate Blanchettel és Russell Crowe-val gyarapodott a 88. Oscar-gála díjátadóinak névsora.

Több mint tucatnyi új sztárral, köztük az Oscar-díjas Cate Blanchettel és Russell Crowe-val gyarapodott a 88. Oscar-gála díjátadóinak névsora.

A február 28-i hollywoodi ceremónia producerei, David Hill és Reginald Hudlin szombaton újabb díjátadók fellépését jelentették be. Az impozáns névsorban szerepel Patricia Arquette, Abraham Attah, Emily Blunt, Louis C.K., Common, Chris Evans, Jennifer Garner, Louis Gossett Jr., Michael B. Jordan, Rachel McAdams, Dev Patel, Eddie Redmayne, Daisy Ridley, Sarah Silverman és Sofia Vergara.

A producerek szerint ezek a művészek munkáikon keresztül valamennyien bizonyították a filmművészet páratlan erejét, amely a dolgok megváltoztatására is képes. Az Oscar-díjakat odaítélő Amerikai Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia (AMPAS) korábban már több mint húsz díjátadó nevét hozta nyilvánosságra Twitter-üzeneteiben. A lista arról árulkodik, hogy a producerek igyekeztek minél színesebb névsort összeállítani az idei ceremóniára, amelyet beárnyékol a sokszínűség hiánya miatt kialakult vita, ugyanis csupa fehér színész kapott jelölést az Oscar-díjra a színészi kategóriákban.

Az Oscar-szobor átnyújtásában segít majd Prijanka Csopra bollywoodi színésznő, a dél-koreai színész-énekes Bjong-hon Li, Kerry Washington, a Django elszabadul sztárja és a hétszeres Oscar-jelölt Quincy Jones is. Benicio del Toro, Tina Fey, Whoopi Goldberg, Ryan Gosling, Kevin Hart, Lady Gaga, Sam Smith, Charlize Theron, Jacob Tremblay és Pharrell Williams, Steve Carell, Jared Leto, Julianne Moore, Olivia Munn, Margot Robbie, Jason Segel, Andy Serkis, J.K. Simmons és Reese Witherspoon ugyancsak díjátadóként lép a Dolby Színház pódiumára. Az Oscar-gálát az ABC televízió közvetíti élőben, de 225 ország televíziója ugyancsak sugározza, a magyar közönség helyi idős szerint február 29-én, hétfőn hajnalban követhetik az adást a Duna televízió műsorán.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top