+ Film

Bocsánatot kértek a nézőktől a nézhetetlen film miatt

man from macao

Bocsánatot kért utólag nézőitől egy kínai filmszínház, mert a napokban náluk bemutatott hongkongi film szerinte nem érte meg a jegy árát.

Bocsánatot kért utólag nézőitől egy kínai filmszínház, mert a napokban náluk bemutatott hongkongi film szerinte nem érte meg a jegy árát.

A lesújtó nyilvános kritikával felérő szokatlan lépésre az északnyugat-kínai Kanszu tartományban szánta rá magát a Pingliang China Film Stellar International Theater az általa „átverésnek” tartott Tu cseng feng jün III (A makaói férfi III.) című akció-vígjáték miatt. A cég közleményét a kínai Twitterként is emlegetett WeChat mobil üzenetküldő programon juttatták el az előfizetőknek.

Őszintén tanácsoljuk mindenkinek, hogy ne költsön rá pénzt. Érthetetlen számunkra, hogy egy csapat A-kategóriás sztár hogyan azonosulhatott egy ilyen silány ízlésről árulkodó forgatókönyvvel, hogyan süllyedhettek a hongkongi filmek erre a színvonalra

– írták. A mozi ígéretet tett arra, hogy a kínai holdújév első napjára időzített premier után már csak naponta egyszer vetítik a produkciót. A filmben számos ismert helyi sztár, köztük Csou Jün-fat, Andy Lau és Jacky Cseung szerepel, a vígjátékot Vong Csing rendezte.

A film előzetese:

A China Film Stellar International Theater-mozihálózatba tartozó filmszínház – vélhetően a filmforgalmazó fellépésére -, a bíráló posztot egy idő után törölte. A mozilánc elhatárolódott a mozi által megfogalmazott kritikától. Bár az online értékelések szerint a film a tízes skálán alacsony pontszámokat kapott (az imdb.com portálon 1,1 pontot ért el), A makaói férfi III. a jegyeladásokat tekintve nem áll rosszul. Rendezője, Vong Csing a múlt pénteken mikroblogján a bevételre utalva örömmel közölte: „Öt nap, 600 millió jüan!” (25,1 milliárd forint).

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top