+ Design

Jelentkezz te is a Tartóshullám Mediawave Együttlétre!

Mediawave

A Mediawave Együttlét várja azokat a szervezeteket, csoportokat, egyéneket, akik szeretnének megjelenni és bekapcsolódni a huszonhat éves összművészeti fesztivál programjába.

Folytatódik a korábbi években megkezdett közösségépítő kezdeményezés a Tartóshullám Mediawave-en, az Együttlét várja azokat a szervezeteket, csoportokat, egyéneket, akik megvalósítanák közösségalapú ötleteiket április 27. és május 1. között a komáromi Monostori Erődben. A jelentkezési határidő február 28-a.

– Ez már az ötödik Mediawave, amelyet Komáromban, a Monostori Erődben tartunk. A kezdeti útkeresések, szárnypróbálgatások után a rendezvény teljesen belakta az erőd Dunai Bástyáját. Az utóbbi öt évünk egy átmeneti időszak volt, valahol imbolyogtunk a fesztivál és a közösségi együttlét között. Azt viszont már bátran kimondhatjuk, hogy a 2015-ös év már nagyon sok új elemet hozott, és a közönségből a közösség tagjaivá válók örömmel és élvezettel lubickoltak benne

– mondta el a kezdeményezésről a fesztiváligazgató, Hartyándi Jenő.

Közönség helyett közösséget szeretnénk építeni a Mediawave-en, ezért is jött a névhez a Tartóshullám, és ezért hagytuk el a sztárkultuszra utaló fesztivál elnevezést

– tette hozzá.

A mostani közösségépítő kezdeményezésnek az elmúlt években több előzménye is volt már. A szervezők korábban is kísérleteztek különböző közösségek, alkotók bevonásával, ezek többnyire sikeres, maradandó együttműködések voltak.

Ilyen volt az utóbbi években a Relikvia újrahasznosító pályázat, a cserebere placc, a népek asztala gasztronómiai rendezvénysorozat, a Mediawave szuvenír ajándéktárgy pályázata, vagy a legutóbbi projekt, a közösségi végvárépítés, amelyet a tavalyi Ördögkatlan Fesztiválon valósítottak meg.

A Mediawave Együttlét tehát várja azokat a szervezeteket, csoportokat, egyéneket, akik szeretnének megjelenni és bekapcsolódni a huszonhat éves összművészeti fesztivál programjába. Jelentkezni február 28-ig lehet az info@mediawave.hu címen, további információról érdeklődni a 06 96 517-666 számon lehet.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top