+ Film

Tudod már, kik adják át az Oscar-díjakat?

Az Oscar-díjakat odaítélő Amerikai Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia (AMPAS) Twitter-üzenetben hozta nyilvánosságra hétfőn a díjátadók újabb csoportjának névsorát.

Prijanka Csopra bollywoodi színésznő és Li Bjong-hon koreai színész is a 88. Oscar-ceremónia díjátadói között lesz a február végi Los Angeles-i gálán

– jelentette be az amerikai filmakadémia.

Az Oscar-díjakat odaítélő Amerikai Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia (AMPAS) Twitter-üzenetben hozta nyilvánosságra hétfőn a díjátadók újabb csoportjának névsorát. A lista világosan jelzi a gála producereinek azon törekvését, hogy a lehető legszélesebb körből válogassák a díjátadókat, és minél színesebb névsort állítsanak össze az idei ceremóniára. Idén ugyanis hatalmas vitát robbantott ki Hollywoodban, hogy csupa fehér színész kapott jelölést az Oscar-díjra a színészi kategóriákban.

Hétfői bejegyzésében 13 nevet közölt a filmakadémia, közöttük szerepel az ABC csatorna Quantico című krimisorozatának sztárja, Prijanka Csopra bollywoodi színésznő, a dél-koreai színész-énekes Bjong-hon Li, Kerry Washington, a Django elszabadul sztárja és a hétszeres Oscar-jelölt Quincy Jones is. Az Oscar-szobor átadásában részt vesz még Steve Carell, Jared Leto, Julianne Moore, Olivia Munn, Margot Robbie, Jason Segel, Andy Serkis, J.K. Simmons és Reese Witherspoon.

Alig várom az Oscart. Eszméletlen éjszaka lesz!

– jósolta Twitterén Prijanka Csopra.

A filmakadémia január 28-án már ismertette a díjátadók egy részét, amiből kiderült, hogy Benicio del Toro, Tina Fey, Whoopi Goldberg, Ryan Gosling, Kevin Hart, Lady Gaga, Sam Smith, Charlize Theron, Jacob Tremblay és Pharrell Williams szintén színpadra lép február 28-án a hollywoodi Dolby Színházban

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top