+ Film

Így néz ki Leonardo DiCaprio egy brutális medvetámadás után – Fotó

A színész által alakított karaktert A visszatérő című filmben támadta meg egy mértes medve. Megnézheted, hogy készült az élethű sérülés.

Magyarországon január 14-én mutatták be A visszatérő című filmet, melyről kritikánkat itt olvashatod el. A film főszereplője az a Leonardo DiCaprio, aki sokak szerint most végre megkapja majd az Oscar-díjat. Nem lövünk le egyetlen poént sem azzal, hogy elmondjuk, a színész által alakított Hugh Glass-t A visszatérőben megtámadja egy medve. A rendező, Alejandro González Inárritu a sérülések illusztrálásakor is a tökéletes látványra törekedett, ahogy a film során végig.  Leonardo DiCaprio elmondása szerint minden forgatási napon 5 órát töltött a sminkszobában. Hogy a sminkesek kitettek magukért, azt ez a kulisszák mögötti kép is tanúsítja.

Leonardo DiCaprio

A kép forrása: imgur

1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. Én nagyon szurkolok Leonardo DiCaprio-nak mivel már annyi szerepben remekelt, hogy végre Oscar-t kapjon, ezért tegnap megnéztem a filmet. Ha van felesleges 2,5 órád egy Sir David F. Attenborough + Bear Grylls ötvözetre akkor ne hagyd ki. Ha nincs, akkor hidd el semmit se vesztesz. Annyit viszont tuti, hogy erre sem kap díjat. 🙁

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top