+ Média

Két magyar is felkerült a legsikeresebb 30 év alatti európai tehetségek listájára

On the spot

Az amerikai Forbes magazin minden évben kiad egy listát a legsikeresebb 30 év alatti tehetségekről. A jövőre 100 éves üzleti lap most először jelentette meg a 30 alatti európaiak sikerlistáját. Összesen 10 kategóriában keresték azokat a fiatalokat, akikre ma érdemes odafigyelni Európában.

Az On the Spot című műsor egyik alkotója, S. Takács András is szerepel a Forbes magazin azon listáján, amelybe a legsikeresebb 30 év alatti tehetségeket válogatták be.

Az amerikai Forbes magazin minden évben kiad egy listát a legsikeresebb 30 év alatti tehetségekről. A jövőre 100 éves üzleti lap most először jelentette meg a 30 alatti európaiak sikerlistáját. Összesen 10 kategóriában keresték azokat a fiatalokat, akikre ma érdemes odafigyelni Európában. A listán van a Grammy-díjas énekesnő Adele, Novak Djokovics teniszező, Sebastian Vettel Forma 1-es pilóta és az Angliában élő Nobel-békedíjas Malala Juszufzai is. No és Európa legsikeresebb fiataljai között van két magyar is, és az egyik az Andris!!! Ő már úton van Londonba a ma esti gálára, mi pedig itthon ketten örülünk neki, hogy valakinek ilyen cool apukája van

írja az On the Spot másik alkotója, S. Takács András felesége, Cseke Eszter.

On the spot

Lám István / www.lafemme.hu

A listára felkerült a Tresorit magyar startup vezérigazgatója, Lám István is.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top