+ Zene

Újabb tragédia sokkolta Céline Diont

céline dione

Alig két nappal azt követően, hogy Céline Dion férje, René Angélil gégerákban elhunyt, az énekesnő egyik bátyja is meghalt daganatos megbetegedések miatt.

Alig két nappal azt követően, hogy Céline Dion férje, René Angélil gégerákban elhunyt, az énekesnő egyik bátyja is meghalt daganatos megbetegedések miatt.

Céline Dion tizenhárom testvérének egyike, Daniel Dion, rákbetegséggel – gégerákkal, nyelvrákkal és agydaganattal – küzdött évek óta. Az 59 éves férfi a kanadai Québecben hunyt el, ahol az egész Dion-család él. Bár a család a gyász tiszteletben tartását és a kommentárok mellőzését kérte, a People magazin internetes kiadása szombaton hosszabb cikket szentelt az elhunytnak.

A magazin tartózkodó, közszeretetnek és közmegbecsülésnek örvendő férfiként írta le Daniel Diont. Egyúttal beszámolt arról is, hogy a Las Vegasban tartózkodó Céline jelenleg férje temetésének előkészületeivel foglalkozik. René Angélil végső búcsúztatására abban a montreali Notre Dame bazilikában kerül sor jövő hét pénteken, ahol a pár az esküvőjét tartotta 1994-ben.

René Angélil halálakor ezt írtuk:

A kanadai szórakoztatóipari menedzser 26 évvel volt idősebb Céline Dionnál, és akkor vált igazán ismertté, amikor a Grammy-díjas énekesnő 1994 férjhez ment hozzá. Angélilnek és Dionnak három fia született házasságuk alatt. A bulvárlapok címlapján gyakran szerepeltek első gyermekük vállalásakor, mivel mesterséges megtermékenyítés útján esett teherbe az énekesnő.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top