+ Sztori

Szirénázó rendőrautók mentek ki éjszaka Ambrus Attilához

Nem mindennapi sztorit tett közzé Facebook oldalán Ambrus Attila, akinek nemrég jelent meg Haramia című kötete.

Ambrus Attila már jó útra tért, a „Viszkis rabló” névvel leszámolt régen. Ám ahogy Facebook oldalán elmesélte, pár napja szirénázó rendőrautók jelentek meg lakása előtt, ő pedig alaposan leizzadt. A sztori azonban sokkal vidámabb, mint ahogy elsőre hangzik.

Hihetetlen történetet mesélek. Tegnap éjszaka szirénázó rendőrautó állt meg a ház előtt, ahol lakom. A riasztó is bekapcsolt, én meg leizzadtam, mint régen. A rendőrök kedvesek voltak és azt mondták, csak értesíteni akarnak, hogy meglett a tárcám, mehetek érte. Előző nap elvesztettem a pénztárcámat az összes iratommal, bankkártyával (mert már így veszek ki pénzt a bankból), és nem kevés pénzzel, mert éppen aznap fizettek ki. Egy üzenetet kaptam hozzá.
Az, hogy ez megtörtént ma Magyarországon, nem érdekes, hogy velem, szerintem mindent felülír. Minden benne volt, az iratok, a pénz, a szerencse 1 dollárosom. És amíg vannak ilyen emberek, addig érdemes hinni, hogy léteznek jó dolgok, itt nálunk is.Szeretném meghálálni és megköszönni az „őrangyalaimnak” személyesen is, örülnék, ha jelentkeznének és nagyon köszönöm. (Megtanítom őket bankot rabolni. Na jó, csak vicceltem.)

– olvasható Ambrus Attila bejegyzésében, akinek nemrég jelent meg Haramia című könyve. Az egykori bankrablóval decemberben készítettünk egy hosszabb interjút, melyet itt el is olvashatsz.

1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. Kriti Kusan szerint:

    Ezt a kamu sztorit. Éjszaka megy a rendőeautó talált tárgyról értesíteni a tulajt. Na persze. Ráadásul szirénázva.Mert ezzel annyira sürgős volt, hogy a szirénázás is indokolt …. éjszaka.

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top