+ Média

Mi az igazság TGM szerint a németországi nőmolesztálások ügyében ?

németországi nőmolesztálások

Tamás Gáspár Miklós a németországi tömeges molesztálások kapcsán, a jobb- és szélsőjobboldali magyar sajtóban született publicisztikai dolgozatokból állított össze egy anyagot.

Az alább következő szövegben elrejtve egyenes és eltérített idézetek találhatók a jobb- és szélsőjobboldali magyar sajtó publicisztikai dolgozataiból – olvasható Tamás Gáspár Miklós legújabb a németországi nőmolesztálások kapcsán született írásában a hvg.hu-n.

Részletek:

Szilveszter éjszakáján Németország több városának közterületein az ünneplők között elvegyült pár száz embertársunk más embertársainkat támadott meg szexuálisan, tapogatta őket, benyúlt a ruhájuk alá, lökdöste, ütötte és kifosztotta őket. (…) Az igazságot nem lehet sokáig elzárni a napvilágtól, hamar kiderült, hogy kik is ezek az elvetemült férgek, állatok, hiénák. Kivétel nélkül mindegyikük FÉRFI.

Miért, hát nem elsősorban férfiak szoktak szexre kényszeríteni nőket, visszaélve fizikai erőfölényükkel? Vagy netán azt akarja tagadni a képmutató ballib értelmiség, hogy a nők által férfiakon elkövetett nemi erőszak rendkívül ritka, statisztikailag úgyszólván nem létező?

(…) Kikben marad fönn a szexuális izgalom abban a helyzetben is, amikor a partner elutasító, de mégis részvételre kényszerítik a nemi aktusban? (…) Azt mondják a ballibek meg a marxisták meg a feministák, hogy a férfiakat igenis lehet integrálni a keresztyén európai kultúrába. Hát engedjék meg nekünk, racionális, józan, gyakorlatias, a tényekkel szembenézni képes embereknek, hogy ebben tisztelettel kételkedni merészeljünk. (…) Tudjuk, hogy a posztmodern nihilistáknak ez nincsen ínyére, de ez az alap sziklaszilárd. Ha megütik a jobb orcádat, tartsd oda a balt is. Szeresd ellenségedet. Boldogok, akik sírnak. Boldogságot csak a túlvilágon, Isten Országában várj. (…) S hogy mi legyen a férfiakkal? No de hát, kedves baloldali honfitársaink, éppen önök a melegházasság hívei, nem? Hát csak buzuljanak egymással a kölni és hamburgi nőmolesztálók, ha nem tetszik nekik a mi Európánk.

A teljes szöveg ide kattintva elérhető.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top