+ Életmód

Kitiltották Madonna koncertjéről a 18 éven aluliakat

Madonna

A helyi rendőrség megerősítette, hogy engedélyt adtak ki a koncert megtartására, de az esemény pontos dátuma még nem ismert.

Az énekesnő az 1993-as fiaskó után idén végre fellép Szingapúrban, de komoly megkötések lesznek.

Első szingapúri koncertjére készül Madonna, az amerikai popdíva várhatóan a közeljövőben színpadra áll a társadalmi konzervativizmusáról ismert délkelet-ázsiai városállamban, ahol korábban nem engedték fellépni. A koncertre mindazonáltal 18 év alattiakat nem engednek be.

A koncert helyi koordinátora, a Mediacorp VizPro, Facebook-bejegyzésben erősítette meg, hogy Szingapúr is állomása lesz az énekesnő már javában zajló Rebel Heart elnevezésű turnéjának. A koncert pontos dátuma még nem ismert.

A helyi rendőrség megerősítette, hogy engedélyt adtak ki a koncert megtartására. Madonna honlapján korábban a február 28-i dátum szerepelt a szingapúri műsor mellett, ám ezt eltávolították – idézte fel a The Straits Times című angol nyelvű szingapúri napilap internetes oldala.

Az 57 éves amerikai énekest 1993-ban nem engedték fellépni Szingapúrban a Girlie Show World Tour című turnéjával, amely a helyi hatóságok szerint súrolta „az illetlenség határát, és sokak szemében erkölcsi, valamint vallási alapon is kifogásolható volt”. A helyi hatóságok a mostani műsort is túl szabadosnak tartják, ezért csak a 18 év felettieket engedik be.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top