+ Zene

Rihanna után megint megvert egy nőt az énekes?

Nyomozás indult Chris Brown ellen, mert állítólag megvert egy nőt egy Las Vegas-i szállodában. A Grammy-díjas énekesnek nem ez az első ilyen jellegű esete: 2009-ben ötéves próbaidőre és hat hónap közmunkára ítélték, amiért bántalmazta akkori barátnőjét, az énekesnő Rihannát.

Nyomozás indult Chris Brown ellen, mert állítólag megvert egy nőt egy Las Vegas-i szállodában. Az énekest nem tartóztatták le, de gyanúsítottként tartják számon.

Aki nem ismerné a munkásságát:

Amit tudunk, hogy a rendőrséget helyi idő szerint szombatra virradó éjjel riasztották egy szállodából. A rendőrök a helyszínen kisebb sérüléseket szenvedett nőt találtak, akit valószínűleg megvertek.

A nő elmondása szerint megpróbált a mobiltelefonjával fotót készíteni a szállodában zártkörű rendezvényen szórakozó Chris Brownról, de a biztonsági őrök kidobták, mire visszament, és Brown állítólag ekkor verte meg őt és vette el a mobiltelefonját. A 26 éves Grammy-díjas énekes fellépésre érkezett a nevadai kaszinóvárosba.

Az énekesnek nem ez az első ilyen jellegű esete: 2009-ben ötéves próbaidőre és hat hónap közmunkára ítélték, amiért bántalmazta akkori barátnőjét, az énekesnő Rihannát.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top