+ Média

Borítsd fel a szilveszteri rutint!

Nem ismered Daler Mehndi dalait? Pedig milliók szerint pont alkalmasak arra, hogy felpörgesse az ellaposodó bulikat!

A szilveszteri bulik zenei felhozatalát nagyjából-egészéből meg lehet jósolni előre. De mit tennél a lejátszóba, ha meg akarnád lepni a barátaidat? Az Új Delhiben, 1968-ban született Daler Mehndi szerényen csak úgy hirdeti magát, hogy az indiai pop királya, de persze pop alatt azért valami mást kell/lehet érteni, mint mifelénk, hiszen az énekes-dalszerző egy többgenerációs muzsikuscsaládból származik, és bátran használja azt is, amit otthonról hozott. Állítólag ő azok közé tartozik, akik a tartalmas, pozitív üzenettel bíró, zeneileg is mély, „jó Bollywood” zenéjét adják, mert ugye vannak a nyugatmajmoló sztárocskák is, akik csak a pénzre gyúrnak… Daler Mehndiről nem túlzás azt állítani – Ákos szavaival – hogy egy (pop)ikon: „Az arcod egy ikon, / A hangod egy dal, / A tested titkos talizmán, / És én viszlek magammal…” (Bocsánat)

Azért érdemes a Daler Mehndi-jelenségre már most, Karácsony másnapján felfigyelni, mert ha megnézed ezt a klipet, akkor rájössz, hogy itt nem csak a zenéről és nem csak a látványról van szó, hanem olyan mozdulatokat is találhatsz, melyek elsőre mosolyt fakasztanak… aztán titokban, amikor senki nem látja, akkor meg is próbálod majd a mozdulatokat! Elsőre nem fog menni, ezért már most érdemes elkezdeni a gyakorlást a szilveszteri bulira… Az a legegyszerűbb, ha mented a kedvencek közé….

Mellesleg a népszerű videó-megosztó portálon van olyan felvétel, ami – a szám népszerűségét mutatja – tíz órán keresztül egyfolytában ezt a dalt adja!

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top