+ Irodalom

Megtámadták Forgách András Facebook-oldalát új könyve miatt

forgách andrás

Ezt a hírt maga az író jelentette be Facebook-oldalán. Élő kötet nem marad című új könyvében Forgách András édesanyja III/I-es beszervezéséről ír.

Ezt a hírt maga az író jelentette be Facebook-oldalán. Élő kötet nem marad című új könyvében Forgách András édesanyja III/I-es beszervezéséről ír.

(A fenti felvételen Forgách András író, Hámori Gabriella színművész és Péterfy Gergely író a Kieselbach Galériában.)

SZOMORÚ BEJELENTÉS
ELNÉZÉST KÉREK MINDENKITŐL, DE MA VALAKI MEGTÁMADTA EZT AZ OLDALAMAT ÉS AZ ÍRÓ-OLDALAMAT IS, ÉS MINDEN TARTALMAT, AMINEK VALAMILYEN KÖZE VOLT AZ „ÉLŐ KÖTET NEM MARAD” CÍMŰ KÖNYVEMHEZ, INTERJÚKAT, KRITIKÁKAT, FOTÓKAT, TÖRÖLT MINDKÉT OLDALRÓL, IGY AZOKNÁL IS ELTŰNTEK EZEK A TARTALMAK, AKIK MEGOSZTOTTÁK AZOKAT. BEJELENTÉST TETTEM A FACEBOOK-NÁL, A HIVATALOS ÚTON, KÍVÁNCSIAN VÁROM A VÁLASZUKAT, ÉS HOGY REKONSTRUÁLNI LEHET-E A KITÖRÖLT TARTALMAKAT.
FORGÁCH ANDRÁS

A könyvvel több helyen is foglalkoztak a magyar médiumok, a Hír Tv Alinda című műsorában készült megrázó beszélgetés az Forgách Andrással, és a Magyar Narancs karácsonyi dupla száma is hozott egy interjút.

Hogy ki és miért törölte a posztokat, egyelőre rejtély. Forgách András író percekkel ezelőtt azt válaszolta kérdésünkre a Facebookon, hogy a Facebook egyelőre nem reagált a levelére, viszont észlelt egyéb furcsaságokat is:

Felfedeztem, hogy az író-oldalam úgy döntött, hogy egy héten belül felszámolja magát. Ez hekkelés lehet. Meg állítólag feljelentettem egy eseményt, amiben részt vettem. Nagyon valószínű, hogy valaki behatolt ide. Remélem, választ kapunk.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top