+ művészet & politika

Péterfy Gergely: A kormány bontsa fel az összes szerződését az MTVA-val, amely kicenzúrázta a Kitömött barbárt

Péterfy Gergely

A Kitömött barbár című sikerkönyv írója Facebook-oldalán tette közzé véleményét az Ákos-Telekom botránnyal kapcsolatban.

A Kitömött barbár című sikerkönyv írója Facebook-oldalán tette közzé véleményét az Ákos-Telekom botránnyal kapcsolatban.

Péterfy Gergely először Orbán Viktort idézi:

Érdektelen, hogy ki az alkotó, vagy a szenvedő fél, jobboldali vagy baloldali, mert ez egy alkotmányos szabadság, szólásszabadság kérdése, és a magyar kormány és a magyar alkotmány azon az alapon áll, hogy lehet, hogy nem értünk egyet valakivel, de a magyar kormánynak kötelessége akkor is lehetővé tenni, hogy elmondhassa a véleményét.

Majd hozzáfűzi:

Akkor tehát most joggal követelem, hogy az Ákos-ügy analógiájára a magyar kormány bontsa fel az összes szerződését az MTVA-val, amely kicenzúrázta a Kitömött barbárt.

2 hozzászólás

2 Comments

 1. simitata

  2015-12-19 - 17:14

  Péterfy Gergelynek igaza van. Szerintem azt is tudja, hogy egy illiberális államban nem így mennek a dolgok. Az MTVA nem hozhat önálló döntést. A Parancsnok pedig nem akarja, hogy bárki beleszóljon a dolgaiba. Írjon egy dicsőítő könyvet Orbanisztánról és annak 2 millió alattvaló által imádott vezéréről és minden OK. lesz nála is.

 2. borcsika

  2015-12-21 - 09:36

  Kedves Gergely!
  Volt szerződésed az MTVA-val? Mert ha felhívott egy szerkesztő, hogy pályázna a rádiós hangjáték pályázaton, ahol valamelyik fordulón nem jutottatok tovább, az egy teljesen más helyzet.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Népszerűek

To Top