+ Irodalom

Mit üzent a költőnő Kövér Lászlónak?

“Szeretnénk, ha KövérLászlóink az önmegvalósítás legmagasabb minőségének azt tartanák, hogy tisztességgel elszámoljanak, s pártérdekből összmagyar adóforintokat ne használjanak részmagyar célok elérésére.” – írja a levélben.

Keresés a weben

Györe Gabriella költő és irodalomtörténész levelét tesszük közzé.

Szeretnénk, ha KövérLászlóink az önmegvalósítás legmagasabb minőségének azt tartanák, hogyha odahaza olvasgatnák köteteinket, majd nő- és férfiszerető családtagjaiknak hangosan szavalnák verseinket; azonban soha, de soha nem jutna eszükbe fellépni a politika ugyan sokat bíró, ám előbb-utóbb a rá pakolt súlyoktól mindenképp elbillenő, végtelenül csúszós színpadára.

Szeretnénk, ha KövérLászlóink az önmegvalósítás legmagasabb minőségének azt tartanák, hogy tisztességgel elszámoljanak, s pártérdekből összmagyar adóforintokat ne használjanak részmagyar célok elérésére.

Szeretnénk, ha KövérLászlóink az önmegvalósítás legmagasabb minőségének azt tartanák, hogy ne mondvacsinált, hanem valóban működő programokkal hozzák haza a másként gondolkodó távozottjainkat, s ha ehhez saját távozásuk volna szükséges, ezt önként tennék meg.

Szeretnénk, ha KövérLászlóink az önmegvalósítás legmagasabb minőségének azt tartanák, hogy országunk kormányzásának terhét magukra véve azt ne pusztán jövedelmező hivatalnak, hanem felelősségteljes szolgálati helynek tekintsék, s érvrendszerüket ne ködösítésre, hanem valódi problémák valódi megoldási javaslatainak megalkotására használnák.

Szeretnénk, ha KövérLászlóink az önmegvalósítás legmagasabb minőségének azt tartanák, hogy kéretlenül nem döntenek helyettünk arról, mit tartunk az önmegvalósítás legmagasabb minőségének.

Györe Gabriella költő, irodalomtörténész, műfordító

1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. Kovács Ernő szerint:

    Mikor jön már rá a magyar, különösen a művelt és másként gondolkodó magyar értelmiség, hogy ezeknek “üzengetni”, elvárni, megmondani, követelni nem lehet!!! Hogy ezeket leváltani, nem lehet!!! Csak elzavarni!!!

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top