+ Zene

Előzenekarok kapnak 81 millió forintot!

előzenekarok

Az NKA Cseh Tamás Program Ideiglenes Kollégiuma november 25-én döntött az Előzenekari Alprogram és a Médiatámogatási Alprogram helyi és kisközösségi tévéknek és rádióknak kiírt pályázatairól.

Előzenekarok, valamint helyi és kisközösségi médiumok kapnak támogatást a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) Cseh Tamás Program Ideiglenes Kollégiumától.

A döntés értelmében 58 előzenekari felállás összesen 81 millió 200 ezer forintot, 36 helyi és kisközösségi médium összesen 81 millió 400 ezer forintot nyert

– közölte a Cseh Tamás Programiroda hétfőn az MTI-vel.

Az NKA Cseh Tamás Program Ideiglenes Kollégiuma november 25-én döntött az Előzenekari Alprogram és a Médiatámogatási Alprogram helyi és kisközösségi tévéknek és rádióknak kiírt pályázatairól. A támogatottak listája a csehtamasprogram.hu és az nka.hu oldalakon olvasható.

Sikertörténet a Cseh Tamás Program L. Simon szerint

A tájékoztatás szerint a közeljövőben megjelenik a Cseh Tamás Program online és nyomtatott orgánumoknak szóló pályázata is.

***

Figyelem, az alábbi klip DURVA, OBSZCÉN SZAVAKAT ÉS TRÁGÁR KIFEJEZÉSEKET TARTALMAZ, MEGHALLGATÁSA NEM AJÁNLOTT! (A Szerk.)

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top