+ Ajánló

Meztelen nőkkel az ivartalanításért – 18+

Az eladásból befolyó pénzt olyan egyesületek, fizikai személyek rendelkezésére bocsátják, akik ivartalanítani szeretnék a házi kedvenceket, a kóbor ebeket, macskákat. A meztelen igazság…

Miközben a Playboy Pamela Anderson-nal búcsúzik a meztelen nőktől, azonközben Európa közép-keleti részén mintha még mindig minden ügy mellé kellene némi pucérkodás. Nemrég adtunk hírt a koporsó-gyárosról, aki termékeinek népszerűségét növeli erotikus falinaptárakkal, most pedig Kolozsvárott kezdtek munkába az állatvédők. Meztelenül. A maszol.ro tudósítása szerint:

Egyedülálló kampányba kezdett az iCare egyesület Kolozsváron, hogy elegendő pénzt gyűjtsön a négylábúak ivartalanítására: olyan naptárt dobtak piacra, amelyen meztelen női testek láthatók háziállatok társaságában.

A naptár eladásából befolyó pénzt olyan egyesületek, fizikai személyek rendelkezésére bocsátják, akik ivartalanítani szeretnék a házi kedvenceket, a kóbor ebeket, macskákat.

A naptár elkészítését három kolozsvári fotósra bízták, akik a Nothing but my pet projekt alatt több fotómodellel dolgoztak együtt. A projektet november 28-án indította be az iCare egyesület, az ötlet a kolozsvári állatorvosi egyetem rektor-helyettesétől, Andrei Daniel Mihalcától származik.

A rektor-helyettes a Vocea Transilvanieinek elmondta, tiszteletben tartották a modellek kilétét, ezért arcuk nem látható a 12 fotón.

A cél ugyanis az volt, hogy az állatokon legyen a hangsúly

– tette hozzá. A modellek önként jelentkeztek, így akarták felhívni a figyelmet arra, hogy ember, állat és természet összetartozik, az állampolgároknak pedig felelősséget kell vállalniuk az állatokért.  

Az iCare egyesület elnöke, Ramona Axinte elmondta, a pozitív visszajelzések mellett sok kritika is érte a projektet, többen öncélúnak vélték a meztelen női testeket.

További képek a következő oldalon.
Lapozz, ha elmúltál 18!

Oldalak: 1 2

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top