+ művészet & politika

Kirúgták a menekültek közé hajtó magyar kamionost, leírta véleményét

Jeddi Árpád Levente

Jeddi Árpád Levente egy december 4-ei bejegyzésében tudatta ismerőseivel, hogy felmondták a munkaviszonyát, és úton van Magyarország felé.

Jeddi Árpád Levente kamionsofőr videóját már több mint hárommillióan látták. A felvételen az is látható, ahogy a francia autópályán a menekültekre húzza a kormányt. A férfi azóta többször is leírta véleményét az eset kapcsán. Egy december 4-ei Facebook bejegyzésben arról értesítette ismerőseit, hogy felmondták a munkaviszonyát.

A DABEDA sro. Osztrák tulajdonosa Peter Gratz indoklás nélkül felmondta a munkaviszonyomat. Ezekben a percekben indultam el az Ausztriából Magyarországra. Le fogok merülni és Pozsonyból jelentkezem online. Üdv mindenkinek!

– olvasható a posztban, ami alatt sokan együttérzésüket fejezték ki. Jeddi Árpád Levente szombaton újabb bejegyzést tett közzé.

Szeretnelek megkérni benneteket, hogy volt cégemet illetően mindenki vonjon vissza minden sértő, megjegyzést, hacsaknem egyértelműen humor kategóriába sorolható sajátságos müvészeti kifejező formáról, vagy valós arcal és névvel, megfelelő módon bizonyítani nem tudja személyes üzleti kapcsolatukból szármauó kárát. Továbbá vegye tudomásul mindenki, ha fordított helyzetben amennyiben ez csak egy üzlet: ÉN MAGAM UGYANÍGY JÁRTAM VOLNA EL!

– tette közzé Facebook oldalán.

Korábban írtuk:

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top