+ Színház

Kedvenc színészeiddel találkozhatsz a Vígszínházban

Vígszínház

Zenés karácsonyi vásárt rendez a Vígszínház december 13-án, vasárnap: ajándékötletekkel, játékokkal, jegy- és bérletárusítással, műsorral és fűtött sátorral várják a közönséget.

Keresés a weben

Zenés karácsonyi vásárt rendez a Vígszínház december 13-án, vasárnap: ajándékötletekkel, játékokkal, jegy- és bérletárusítással, műsorral és fűtött sátorral várják a közönséget.

A Ditrói Mór utcába látogatók találkozhatnak kedvenc színészeikkel, meghallgathatják a társulat zenés ünnepi műsorát, böngészhetnek régi- és új vígszínházi ajándéktárgyak között és részt vehetnek a Vígtombolán is – olvasható a közleményben.

A gyerekeket Óz-fotózással és kézműves játékokkal várják. A társulat tagjai segítenek, hogy az ajándékba vásárolt színházjegyek személyre szólóak lehessenek: ezen a napon kérhetnek tőlük dedikálást vagy üzenetet is a nézők.

A program mindenki számára nyitott és ingyenes, forralt borral, teával és lekvároskenyérrel fogadják a vendégeket.

A rendezvényen vásárolt jegyek mellé tombolaszelvényt adnak, amellyel ajándékokat lehet nyerni; nemcsak a helyszínen, de az év végéig minden nap értékes nyereményeket fognak kisorsolni a nézők között.

Az Óz, a csodák csodája című előadás főszereplőivel – Dorothyval, a Madárijesztővel, a Bádogemberrel és az Oroszlánnal – közös fotózáson is részt vehetnek az érdeklődők.

A karácsonyi műsorban Bach Kata, Balázsovits Edit, Bata Éva, Borbiczki Ferenc, Csapó Attila, Csőre Gábor, Eszenyi Enikő, Fesztbaum Béla, Hegedűs D. Géza, Igó Éva, Járó Zsuzsa, Józan László, Karácsonyi Zoltán, Király Dániel, Kopek Janka, Lengyel Tamás, Majsai-Nyilas Tünde, Orosz Ákos, Péter Kata, Puzsa Patrícia, Szilágyi Csenge, Tahi Tóth László, Tar Renáta, Telekes Péter, Tornyi Ildikó, Tóth András, Vecsei Miklós, Wunderlich József és Zoltán Áron lép fel.

A programokon részt vesz még Dengyel Iván, Gados Béla, Herczeg Adrienn, Hullan Zsuzsa, Kern András, Kútvölgyi Erzsébet, Lukács Sándor és Venczel Vera.

További információ a rendezvényről a Vígszínház honlapján, a vigszinhaz.hu oldalon található.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top