+ Színház

Kedvezményes jegyek a Katona karácsonyi ajándékcsomagjában

December 18-20. között ünnepi programokkal és kedvezményekkel várja az érdeklődőket a Katona József Színház.

Idén is megrendezi hagyományos karácsonyi vásárát a Katona József Színház: december 18-20. között a 25%-os kedvezményes jegyek mellett péntektől vasárnapig izgalmas programokkal, DJ Rajkai Christmas Party-jával, Mikulásgyár-gyűjtőponttal és különleges ajándékötletekkel várják az érdeklődőket.

E három napon az ünnepi nyitvatartás alatt, 11-22 óráig, 25% kedvezménnyel vásárolhatók jegyek januári és februári előadásokra a Közönségszolgálati Irodában és a színház weboldalán

Mikulásgyár-gyűjtőpont a K:antinban

Idén első alkalommal a Katona József Színház is részt vesz a Mikulásgyár adománygyűjtő akciójában, így 18. és 20-a között gyűjtőpontot hoznak létre előcsarnokukban, a K:antinban. Minden használható adományt örömmel fogadnak (könyvet, játékot, tiszta téli ruhát), de elsősorban tartós élelmiszert gyűjtenek, mert a mélyszegénységben élőknek arra van leginkább szükségük. Adományaikat december 20-án délután kettőkor elviszik a Mikulásgyárba, az ’56-osok terére, ahonnan a Magyar Posta és a Vöröskereszt szállítja majd el a rászorulóknak.

Árverés

December 19-én, szombaton délután 3 órától a társulat művészeinek színházi tárgyaiból tartanak árverést az előcsarnokban, Veiszer Alinda vezetésével. A bevételt a Katona József Színház Alapítvány kapja meg, amely lassan 25 éve segíti az intézmény munkáját.

A K:önyv és Bolttal együttműködve elkészítették idei karácsonyi meglepetésüket is. A vásárlók ajándékcsomagokkal kedveskedhetnek szeretteiknek. A vásár alatt is elérhetők ajándékutalványaik, melyek tartalmas és személyre szabott karácsonyi ajándékul szolgálhatnak.
Részletes program:

December 18., péntek
– Kedvezményes jegyvásár 11 órától 22 óráig

– Mikulásgyár-gyűjtőpont – K:antin 11 órától 22 óráig

December 19., szombat

– Mikulásgyár-gyűjtőpont – K:antin 11 órától 22 óráig

– A dal: játék (interaktív improvizációs daljátszóház Hajós Andrással és Dinyés Dániellel) – Előcsarnok, 12-től 13 óráig

Árverés Veiszer Alinda vezetésével – Előcsarnok, 15-től 17 óráig

DJ Rajkai Christmas Party – Előcsarnok, 22:00-tól

December 20., vasárnap

– Kedvezményes jegyvásár 11 órától 22 óráig
– Mikulásgyár-gyűjtőpont – K:antin 11-től 13 óráig.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top